Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

süper fikir buyrun gelin :wiinkk:

Bir ördek doğduğunda koşarak denize girer belki birdaha annesine hiç ihtiyacı olmaz bir civciv doğduğunda koşamaz annesine ihtiyacı vardır bir gençte uzun yolculuklara Annesiz Çıkamaz Sorumluluk yüklenicek Bağ lazımdır Madem Anne dedik Senin yüreğin dayanırmı Beni Yetim Bırakmaya :salut:

İki yıldır MT ye üye olduğum halde fırsat bulup bir geziye katılamadım. İlk defa müsaitim fakat, 125 cc. motorla bu geziye çıkılırmı pek emin değilim.

Bir ördek doğduğunda koşarak denize girer belki birdaha annesine hiç ihtiyacı olmaz bir civciv doğduğunda koşamaz annesine ihtiyacı vardır bir gençte uzun yolculuklara Annesiz Çıkamaz Sorumluluk yüklenicek Bağ lazımdır Madem Anne dedik Senin yüreğin dayanırmı Beni Yetim Bırakmaya :salut:

::koop::::koop::

İki yıldır MT ye üye olduğum halde fırsat bulup bir geziye katılamadım. İlk defa müsaitim fakat, 125 cc. motorla bu geziye çıkılırmı pek emin değilim.

Öncelikle ehliyetin ve sürüş tecrüben olması gerekir,motorunun 125 lik olması bir şeyi değiştirmez.:cat:

evde oturmak:silent:hemde sen:silent:hadi diyelım ki öyle işsiz kalan ramazan davulcularına bahşiş verip evde oturduğun kadar kapıda davul caldırırız kafanı şişiririz ya ayakta durursun yada bizimle gelırsın ama emın ol evde oturamazsın:queen:

vallahamııı? davul çaldırırsanız halayda çekeriz ohh mis gibi egleniriz :p gelmiyom ben siz gelin :cherry:

sen nereye gidiyosun ben gelmeden ::144::

elbette motosikletinin cc si bizimle gelmen için engel değil... yeterki başka engellerin olmasın (ehliyet,kask tecrübe vs. ) :rendeer:

bu tarihte ki plan ne yazık ki bana uymuyor :pale: o günlerde çalışıyor olucam. yok mu ilk gün yola çıkmak isteyen :cherry:

arkadaşlar şimdiden kazasız belasız sürüşler diliyorum.

bende gelmeyi istiyorum ama daha net'leşmedi öncelikle can güvenliğiniz lütfen dikkatli sürün.

kimse kimseyi sollamasın agrasif bir şekilde sürüş yapmayın ve her sürücü

arkasındaki motosiklet'ten sorumludur bunu unutmayın.

keyifli ve eylenceli bir gezi olacağına inanıyorum tekerleriniz düz bassın :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html bu linki incelemenizde fayda var :rendeer:

Öncelikle ehliyetin ve sürüş tecrüben olması gerekir,motorunun 125 lik olması bir şeyi değiştirmez.:cat:

vallahamııı? davul çaldırırsanız halayda çekeriz ohh mis gibi egleniriz :p gelmiyom ben siz gelin :cherry:

sen nereye gidiyosun ben gelmeden ::144::

elbette motosikletinin cc si bizimle gelmen için engel değil... yeterki başka engellerin olmasın (ehliyet,kask tecrübe vs. ) :rendeer:

Ehliyetim, korumalarım ve yaklaşık 14000km sürüş tecrübem olduğuna göre ben de geliyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Salı günü tanışmak üzere hoşçakalın.

arkadaşlar şimdiden kazasız belasız sürüşler diliyorum.

bende gelmeyi istiyorum ama daha net'leşmedi öncelikle can güvenliğiniz lütfen dikkatli sürün.

kimse kimseyi sollamasın agrasif bir şekilde sürüş yapmayın ve her sürücü

arkasındaki motosiklet'ten sorumludur bunu unutmayın.

keyifli ve eylenceli bir gezi olacağına inanıyorum tekerleriniz düz bassın :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html bu linki incelemenizde fayda var :rendeer:

teşekkürler cem :rendeer:

arkadaşlar lütfen güvenli bir yolculuk için linkteki konuyu okuyun. unutmayın sadece kendimizden değil tüm gruptan mesulsünüz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------

Ehliyetim, korumalarım ve yaklaşık 14000km sürüş tecrübem olduğuna göre ben de geliyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Salı günü tanışmak üzere hoşçakalın.

tamam ozaman salı günü görüşmek üzere :rendeer:

benim tecrübem yok ben geLemezmiyim şimdi yani =P

senin ehliyette yoktur şimdi :bounce: :p

bence her motor her yola gider.sadece birinde daha sık mola vermen gerekir.hatırlarsanız siteden iki arkadaşımız ragal raptor marka motorlarla manisadan çkıp karedeniz turu yapmışlardı

ı ıh =( o kadar denedim koydum motorun üstüne kuLLanamıyo boşuna para vermişim yazık yazık =P

ben gelirsem araba ehliyetiyle gelecem uzun yolda sorun olurmu :silent:

2 sene önce yetersiz ehLiyet yazdıLar yani motor araba ehLiyetiyLe kuLLanıLmıyomuş 750 en temizinden =) yani o zaman o kadardı şimdi ne kadar biLmiyorum =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------

hatta hiç ehLiyetim yok de daha az ceza yiyosun =)

2 sene önce yetersiz ehLiyet yazdıLar yani motor araba ehLiyetiyLe kuLLanıLmıyomuş 750 en temizinden =) yani o zaman o kadardı şimdi ne kadar biLmiyorum =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------

hatta hiç ehLiyetim yok de daha az ceza yiyosun =)

tamam o zaman ben gelmeyeyim.750 azda değilmiş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

ya inanmıyorum sana bi senedir hala almadınmı ehliyetini? :pr:

yok abla alamadım yazılıda çakıyorum biversem yazılıyı direksiyon sular seller gibi :cherry:

tamam o zaman ben gelmeyeyim.750 azda değilmiş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

yok abla alamadım yazılıda çakıyorum biversem yazılıyı direksiyon sular seller gibi :cherry:

dediğim gibi 2 sene önceki fiyattı o söyLediğim =) ki daha emniyete gitmeni savcı karşısına çıkmanı daha sonra otoparkta bekLeme parasını söyLemedim sana =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar