- Konu Yazar
Merhaba. motosikletimin arka jantını cbr 125 jantı ile değitirip, disk fren uygulamasının ilk adımını atmak ve ardından arka tekerlek çatalının sağına tornada yaptıracağım uygun olan kaliper sabitleme parçasını Argon kaynağı ile sabitlettirip boyamak ve en son olarak fren kitini alıp monte etmek istiyorum.
sorularım :
sizce yapılan masrafa değer mi?
şasi kaynak işlemeleri sonrasında çekme veya esnekliğini kaybetme gibi bir sorun çıkarır mı?
öneri, yorum ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. laf olsun diye değil, ciddi niyetler sonucunda bilgi toplamak için sizlere başvurmak istedim. Nereden mi esinlendim? costum chooper'lara her istediklerini ekleyip çıkarabiliyorlar biz neden yapamayalım di mi :bounce:
sorularım :
sizce yapılan masrafa değer mi?
şasi kaynak işlemeleri sonrasında çekme veya esnekliğini kaybetme gibi bir sorun çıkarır mı?
öneri, yorum ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. laf olsun diye değil, ciddi niyetler sonucunda bilgi toplamak için sizlere başvurmak istedim. Nereden mi esinlendim? costum chooper'lara her istediklerini ekleyip çıkarabiliyorlar biz neden yapamayalım di mi :bounce: