1 hafta gezdim tozdum geldim

Tedavi için sürekli Ankaraya gidip geliyorum bu kez hazır işlerde zayıfken biraz daha ilerilere gitmeye karar verdim ve memleketim Malatyayı 5 yıl aradan sonra ziyaret ettim

Malatyaya gider gitmez evden sonra akrabalardan önce ilk uğradığım yer eski Malatyanın Battalgazi ilçesinde yatan ve benim için çok değerli olan 2007 yılında kaybettiğimiz Hasan'ın (donniedarko) kabriydi :love10::love10:

sonra Nemrut a çıkmaya karar verdim
tırmanmadan önce son düzlük :)

taramışlar tabelayı :)

malesef Nemrut a ulaşamadan makinanın şarjı bitti o yüzden foto çekemedim :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

Malatyada 1 hafta kaldıktan sonra dönüş yolunda Nevşehir e uğradım ve kapadokya göreme yi gezdim

daha çok foto varda yüklemesi zahmetli bu kadar yeter :)

güzel gezi diyemicem..resimler az..:mrgreen:
resimleri çoklu yükleme programıyla yüklersen sadece tut sürükle ve bırak hiç bi zahmeti yok...:cat:

birde resim boyutlarını ayarlarsın...680 440 zannediyorsam ..

ozaman tekrar bakarız geziye.......ok

uğur güzel gezmişsin.Bayramda gene çıkıyosun yola hadi bakalım şimdiden hayırlı yolculuklar seyfo Ağama iyi bak :cat:

güzel gezi diyemicem..resimler az..:mrgreen:
resimleri çoklu yükleme programıyla yüklersen sadece tut sürükle ve bırak hiç bi zahmeti yok...:cat:

birde resim boyutlarını ayarlarsın...680 440 zannediyorsam ..

ozaman tekrar bakarız geziye.......ok

olur ayarlarım zamanım olunca :cat:

Topraam Bızm oralırın altını ustune getırmıs allahına gurban !

sizin orası neresi :)

uğur güzel gezmişsin.Bayramda gene çıkıyosun yola hadi bakalım şimdiden hayırlı yolculuklar seyfo Ağama iyi bak :cat:

he ayıcık geldik antalyaya ama bu antalyalılar bizi pek tınlamıyo :queen:

paylaşım için teşekkürler. daha resim bekliyoruz.....

yakında inşallah şuan Antalyanın altını üstüne getirmekle meşgulüm istanbula dönünce bütün resimleri atarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar