- Konu Yazar
Tedavi için sürekli Ankaraya gidip geliyorum bu kez hazır işlerde zayıfken biraz daha ilerilere gitmeye karar verdim ve memleketim Malatyayı 5 yıl aradan sonra ziyaret ettim
Malatyaya gider gitmez evden sonra akrabalardan önce ilk uğradığım yer eski Malatyanın Battalgazi ilçesinde yatan ve benim için çok değerli olan 2007 yılında kaybettiğimiz Hasan'ın (donniedarko) kabriydi :love10::love10:

sonra Nemrut a çıkmaya karar verdim
tırmanmadan önce son düzlük

taramışlar tabelayı

malesef Nemrut a ulaşamadan makinanın şarjı bitti o yüzden foto çekemedim :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
Malatyada 1 hafta kaldıktan sonra dönüş yolunda Nevşehir e uğradım ve kapadokya göreme yi gezdim

daha çok foto varda yüklemesi zahmetli bu kadar yeter
Malatyaya gider gitmez evden sonra akrabalardan önce ilk uğradığım yer eski Malatyanın Battalgazi ilçesinde yatan ve benim için çok değerli olan 2007 yılında kaybettiğimiz Hasan'ın (donniedarko) kabriydi :love10::love10:

sonra Nemrut a çıkmaya karar verdim
tırmanmadan önce son düzlük

taramışlar tabelayı

malesef Nemrut a ulaşamadan makinanın şarjı bitti o yüzden foto çekemedim :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
Malatyada 1 hafta kaldıktan sonra dönüş yolunda Nevşehir e uğradım ve kapadokya göreme yi gezdim

daha çok foto varda yüklemesi zahmetli bu kadar yeter