[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma Buluşması

bence vişne suyu takılın.. düğünlerdeki gibi biraz açık renk oluyo ama idare ediceniz artık.. fark dışardan bakınca çok anlaşılmıyo zaten :mrgreen:

sen acemimisin canım benim

acemiyim diyorsan kabul et :queen:

Hani bir bilene daha danışayım dedim.:mrgreen: Belki yeni arge çalışmaları vardır diye.Malum biz ihtiyarız ya :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------

bence vişne suyu takılın.. düğünlerdeki gibi biraz açık renk oluyo ama idare ediceniz artık.. fark dışardan bakınca çok anlaşılmıyo zaten :mrgreen:

Kızılcık şerbetiyle yapalım rengi açılmaz :p

Hani bir bilene daha danışayım dedim.:mrgreen: Belki yeni arge çalışmaları vardır diye.Malum biz ihtiyarız ya :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------

Kızılcık şerbetiyle yapalım rengi açılmaz :p

seni 10 tane genç le aynı kefeye bile koymam ne diyorsun sen
senin bildigin iyi bildiğin şeydir der baglıyayım bari:rendeer::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 PM ----------

ihtiyarlar dayanışması :)

vay komisyon mu kuruyonuz siz "ihtiyar heyeti" :mrgreen:

seni 10 tane genç le aynı kefeye bile koymam ne diyorsun sen
senin bildigin iyi bildiğin şeydir der baglıyayım bari:rendeer::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 PM ----------

ihtiyarlar dayanışması :)

Seni seviyorum ihtiyar :rendeer:

aç kalırsam seni tanırım baştan söylim..:p

len benle ne alakası var kardeşim.. Sponsora yapışırsın hacı ben yemek için söz vermedim ki.. :mrgreen: ben bile kendimi garantiye alıyım diye direk aygüllere gidicem orda börek çay felan yapıp öle gelicem alana :mrgreen::mrgreen: hesapla yani..

len benle ne alakası var kardeşim.. Sponsora yapışırsın hacı ben yemek için söz vermedim ki.. :mrgreen: ben bile kendimi garantiye alıyım diye direk aygüllere gidicem orda börek çay felan yapıp öle gelicem alana :mrgreen::mrgreen: hesapla yani..

ben seni tanırım hacı topic sahibi sen değilmisin..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar