motoru değiştirir sem glmek isterim
maksat yol yapmaksa yalova tarafına yada izmite dogru gidilebilir. bayramın son günü bence biçok kişi için çok daha uygun olur. size katılırım diyemiyorum anca bi gönüllü olması lazım beni alabilecek
sen neye dayanarak okadar uzun yola çıkıyosun kelon? farkındamısın bilmiyorum ama sürekli sana bişeyler anlatmaya çalışıyorum. grup halinde yola çıkman için önce ehliyetin olmalı... sonra yola çıkabilme yeterliliğin. açıkcası ben senin sorumlulugunu almam alabilecek arkadaş varsa kendi bilir. sanada hak veriyorum gezmek dolaşmak istiyosun. ama biraz daha sabırlı olmalısın. biraz daha büyümen ve tecrübe sahibi olman gerekiyo kardeşim. göz göre göre hem kendi hayatını hemde başkalarının hayatını tehlikeye atmanı ben onaylamıyorum. bana kırıla bilir kıza bilirsin. ancak söylediklerim tamamen senin iyiliğin için :rendeer:
ben gelirde seni orda görürsem ailenden yazılı izin kagıdı isterim yoksa vururum kıçına bi tokat evine yollarım haberin olsun.
abla o riske razıyım gelmek için 1 kere liğine sonra ehliyetimi alınca gelicem zaten eğerki artcı olarak kimse almazsa tabiki
:mrgreen:
Ben kısmetse Kıyıköye gidicem Askon sende geliorsun dimi Diğer Arkadaşlarda katılırsa güzel olur yol üzerinde köylerde manda yoğurdu yeriz güzel bir gün olur Salı sabahı sabah namazında buluşur gideriz toplam 200 km yol :cat::bounce:
abla o riske razıyım gelmek için 1 kere liğine sonra ehliyetimi alınca gelicem zaten eğerki artcı olarak kimse almazsa tabiki
@kuyucadısı
ben gelebiliirm heralde abla :cherry::cherry: itirazın yoksa tabiii![]()
estafirullah canım gel tabiyki deee bunu bana niye soruyosun ben muhtemelen gitmiycem
ancak kelonun durumu farklı ve ona yada onun yüzünden başkasına bişey olsun istemiyorum. sadece ablalık vazifemi yapıp uyarıyorum gerisi onun sorunu
maksat yol yapmaksa yalova tarafına yada izmite dogru gidilebilir. bayramın son günü bence biçok kişi için çok daha uygun olur. size katılırım diyemiyorum anca bi gönüllü olması lazım beni alabilecek![]()
iğneada kıyıköy taraflarını pek düşünmeyin derim son selde geçilen köprülerin bir çoğu çökmüştü durumu şu an nedir bilinmez pek riske girmeye değmez bence =)
Abi sen takıldın bu yalova'ya..Orada ne var ki? Doğa manasında kıyıköy tarafını tercih ederim ve unutulan bir şey var..eğer Salı günü yola çıkılırsa Bayram trafiği'ne kalınır...Dikkat!
Ah beee kötü hava koşullarından dolayı direksiyon sınavım ertelenmeseydi ehliyetim bayramda cebimde olacaktı...
Ehliyet yok; yolda yok...
Selim hocam iyi eğlenceler diliyorum size
Tekeriniz düz bassın:rendeer:
abi sen bir el atta o dediğin rotayı uygulayalım bariama unutma 1 haftalığına gitmiyoruz
![]()
bekleyın leeeen abınız rota cıkaracak şimdi sizlere sardalya adası önce otobandan tekırdağa ordan uçmak dereden uçmadan gecerek şar köyden şar şar aşağı ineceğiz karşimizda şile şileden şile bezi alarak devam edeceğiz kulfallıdan sağa hereke ordan otobandan saroza sarmalayıpgelıbolu yarımadasına geleceğiz topu topu iki saat sürecek mola istanbul boğazına karşı çayımızı içeceğiz hadiii yola nereye asosa masoslanmadan balıkesıre öğle yemeği balık yıyeceğizfazla esir olmadan yola devam balıkesırden cıkacağız nereye cerkezköye bi cerkez düğünü seyredip feribota yetişeceğiz ve yalovadan feribotla edırnekapıya ayak basacağız bu kadaaar nasıl rota bayram bıtse evi zor bulursunuz