[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma Buluşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman sorun çözülmüştür..
küçükçekmece belediyesi havaalanı rampasını çıkınca sağdaki değilmi?? yanlış hatırlamıyorum yani?? Bu sırada sen ne taraftan geliceksin nayss??

evet aynen öyle nerden gelceksın.adım zeliş ben halkalı tarafından gelcem..:cat:

DİKKAT ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

18 Eylül Cuma Günü Saat 19:00 - 19:30 da Maltepe sahilde (migros'un karşısı) çayır çimende bi iftar yapalım dedik.. Hem Ramazan bitiyor hemde bayram geliyor malum herkesin gidecek ziyaret edecek yerleri vardır diye düşündük.. Hep beraber olalım bayramlaşalım ve son iftarımızı yapalım istedik.. Bu vesile ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik..

yiyecek içecek için SPONSOR'UMUZ var. kim oldugu sürpriz. size düşen sadece oraya gelmek.. ye iç bedava bir iftar ve sohbet için yapmanız gereken sadece orada olmak

Önce Yemek Sonra Sohbetin dibine vurucaz..

Gelmek isteyen herkesi Bekliyoruz..

YER : MALTEPE SAHIL MIGROS KARŞISI

BULUŞMA YERİ AVRUPA : SİRKECİ FERİBOT İSKELESİ SAAT 18:30 / 18:45

caddebostan.jpg

caddebostan1.jpg

K A T I L A N L A R

1) KyCd
2) Oğlum ve Ben
3) Kuyucadısı
4) AYGÜL
5) Ergün1968 (Opsiyonel)
6) Eray
7) askon
8) Helim
9) cihan_34_ist
10) kelon
11) mavis 1971 (ilker)
12) speedy17
13) ilk@yy
14) Arjantinli69(kısmet olursa)
15) RunemagicK
16) Hanedean12
17) Polo34
18) canercamalan
19) Korkut250
20) Cerrahi
21) Hell24
22) Sultans
23) Sessizlik
24) T-Bey
25) Nayss
26) Szman
27) Karaşahin
28) ßanu
29) Mehmetay18
30) Capanord
.....

Alıntı yaparak ekleyiniz...

TAMAM ARKADAŞIM KENDİM GELİRİM.:pr:İNSAN BİR DAVETE GİDERKEN MUTLAKA YANINDA BİRŞEYLER GETİRİR DİYE DÜŞÜNÜRÜM HERZAMAN.SPONSORA SELAMLAR:pr:

Avrupa yakasından buluşma yerıne gelecek arkadaşlar eğer yardım edecekleri eşyayı yanlarında getirıyorlarsa biz buluşma saatınden önce küçük cekmece önünde toplanıp teslım yapacağız ardından buluşma yerıne geleceğiz yok böyle imkanım dıyenler ise getısınler ama taşıyabıleceğimiz kadar cünkü karşıdan alacaklarımızı da cumartesi sabahı ben teslım edeceğim

Avrupa yakasından buluşma yerıne gelecek arkadaşlar eğer yardım edecekleri eşyayı yanlarında getirıyorlarsa biz buluşma saatınden önce küçük cekmece önünde toplanıp teslım yapacağız ardından buluşma yerıne geleceğiz yok böyle imkanım dıyenler ise getısınler ama taşıyabıleceğimiz kadar cünkü karşıdan alacaklarımızı da cumartesi sabahı ben teslım edeceğim

saat 5te ben orda olcam ve beklıcem sızlerı arkadaslar.gelcek olanlar sefaköye gelsıncekmeceye gıtmeye gerek yok.E-5 kenarındakı büyük sarı bına .cuma günü görüsmek üzere arkadaslar.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 PM ----------

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:cyclopsan

sende gelcenmı.:rendeer:

DİKKAT ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

18 Eylül Cuma Günü Saat 19:00 - 19:30 da Maltepe sahilde (migros'un karşısı) çayır çimende bi iftar yapalım dedik.. Hem Ramazan bitiyor hemde bayram geliyor malum herkesin gidecek ziyaret edecek yerleri vardır diye düşündük.. Hep beraber olalım bayramlaşalım ve son iftarımızı yapalım istedik.. Bu vesile ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik..

yiyecek içecek için SPONSOR'UMUZ var. kim oldugu sürpriz. size düşen sadece oraya gelmek.. ye iç bedava bir iftar ve sohbet için yapmanız gereken sadece orada olmak

Önce Yemek Sonra Sohbetin dibine vurucaz..

Gelmek isteyen herkesi Bekliyoruz..

YER : MALTEPE SAHIL MIGROS KARŞISI

BULUŞMA YERİ AVRUPA : SİRKECİ FERİBOT İSKELESİ SAAT 18:30 / 18:45

caddebostan.jpg

caddebostan1.jpg

K A T I L A N L A R

1) KyCd
2) Oğlum ve Ben
3) Kuyucadısı
4) AYGÜL
5) Ergün1968 (Opsiyonel)
6) Eray
7) askon
8) Helim
9) cihan_34_ist
10) kelon
11) mavis 1971 (ilker)
12) speedy17
13) ilk@yy
14) Arjantinli69(kısmet olursa)
15) RunemagicK
16) Hanedean12
17) Polo34
18) canercamalan
19) Korkut250
20) Cerrahi
21) Hell24
22) Sultans
23) Sessizlik
24) T-Bey
25) Nayss
26) Szman
27) Karaşahin
28) ßanu
29) Mehmetay18
30) Capanord
.....

Alıntı yaparak ekleyiniz...

ilk mesajınıda değiştirebilirmisin bununla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar