[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma Buluşması

olsun sonunda hayır duası var deger ..:cat:

teşekkür ederım orda calısıyorum demiştiniz bu gün orayla tlf. da konuştum tülay hanım bılgi verdi gayet açık yardımlarımızı onlara teslım edeceğiz onlarda gerekli yerlere ulaştıracaklarmış eğer yüklü ve özellıkle bır aileye yardım etmek istıyorsanız aile ile tanıştırıp araç bile temın edılebılırlermiş bence süper calışma sizleri tebrık etmek lazım:cat:

arkadaşlar iftara gelırken yanınızda evde kullanmadığınız küçükte olsa gıyım eşyanızı getırmenızı rica edeceğim sel felaketıne mahruz kalan vatandaşlarımıza küçük çekmece beledıyesi yaşam merkezi aracılığı ile ulaştıracağız çam sakızı coban armağanı deyıp ufakta olsa yardımcı olalım bayramda insanları sevındırelım ilginize teşekkürler:rendeer:

Abicim burada kullanmadığımız 2.ellerden bahsediyoruz değilmi?? birde belediyeden bir araç orada bulunacakmı yoksa senmi götürmeyi düşünüyosun onları belediyeye?? Benim evde bi poşet giymediğim gömlek pantolon bişeyler ayırmıştımda o yüzden soruyorum.. Gelebilirsem onlarıda getireyim en azından... sonra çöpe gitmesin oralarda taşıyamıyoruz diye..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederım orda calısıyorum demiştiniz bu gün orayla tlf. da konuştum tülay hanım bılgi verdi gayet açık yardımlarımızı onlara teslım edeceğiz onlarda gerekli yerlere ulaştıracaklarmış eğer yüklü ve özellıkle bır aileye yardım etmek istıyorsanız aile ile tanıştırıp araç bile temın edılebılırlermiş bence süper calışma sizleri tebrık etmek lazım:cat:

sadece aracılarız hepımız sonucta.evet ev esyası falanda alıyolar arac temınıde yapılıyor yanı sız adresınızı söylüyorsunuz onlar gelıp aracla esyaları alıyorlar...güzel bir organızasyon gercekten..:):cat::cat:

Abicim burada kullanmadığımız 2.ellerden bahsediyoruz değilmi?? birde belediyeden bir araç orada bulunacakmı yoksa senmi götürmeyi düşünüyosun onları belediyeye?? Benim evde bi poşet giymediğim gömlek pantolon bişeyler ayırmıştımda o yüzden soruyorum.. Gelebilirsem onlarıda getireyim en azından... sonra çöpe gitmesin oralarda taşıyamıyoruz diye..

sen beylıkdüzünde n geleceksın zaten değilmi o zaman sana adres verırırım gecerken bırakırsın karşıya getırmene luzum yok ben hem çarşıda hemde gaziosman paşadayım bunları toplayıp cumartesi arabamla götürüp teslım edeceğim:rendeer: [email protected] adresım

sen beylıkdüzünde n geleceksın zaten değilmi o zaman sana adres verırırım gecerken bırakırsın karşıya getırmene luzum yok ben hem çarşıda hemde gaziosman paşadayım bunları toplayıp cumartesi arabamla götürüp teslım edeceğim:rendeer: [email protected] adresım

o saatte orası kapalı olur.dırek beledıyeye bırakırsın.merkezın adını versın teslım alcaklardır...

abicim getireceğim bi poşet bişe olucak zaten.. sorun değil koyarım çantada durur.. akşam saati kimbiliiir nerelerden yolumu değiştirir gelirim ben oraya.. No problem ... cuma günü inşallah oradayım.. :cat:

abicim getireceğim bi poşet bişe olucak zaten.. sorun değil koyarım çantada durur.. akşam saati kimbiliiir nerelerden yolumu değiştirir gelirim ben oraya.. No problem ... cuma günü inşallah oradayım.. :cat:

arkadaslar ozaman karsıya götürmeye gerek yokkı.bu taraftakıler bı yerde toplanırız götürür bırakırız.ogün ben calısmıyorum 5 ten önce yada sonra yer belırleyelım ordan topluca gıder bırakırız.daha sonrada ıftara karsıya gecerız...:cat:

arkadaslar ozaman karsıya götürmeye gerek yokkı.bu taraftakıler bı yerde toplanırız götürür bırakırız.ogün ben calısmıyorum 5 ten önce yada sonra yer belırleyelım ordan topluca gıder bırakırız.daha sonrada ıftara karsıya gecerız...:cat:

o zaman buluşma yeri küçükçekmece belediyesi önü olsun :) en güzeli :)

gayet uygun gerci ben cumartesi içinde orda calışanların cebini aldım ama o zaman iki sefer olacak sefaköye karşıdan alacaklarımız için neyse siz aklınızdakini yer ve saati yazın çünkü ben calışıyorum benım saatlerime değilde ben sizin saatlerınıze uyum sağlıyayım

DİKKAT ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

18 Eylül Cuma Günü Saat 19:00 - 19:30 da Maltepe sahilde (migros'un karşısı) çayır çimende bi iftar yapalım dedik.. Hem Ramazan bitiyor hemde bayram geliyor malum herkesin gidecek ziyaret edecek yerleri vardır diye düşündük.. Hep beraber olalım bayramlaşalım ve son iftarımızı yapalım istedik.. Bu vesile ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik..

yiyecek içecek için SPONSOR'UMUZ var. kim oldugu sürpriz. size düşen sadece oraya gelmek.. ye iç bedava bir iftar ve sohbet için yapmanız gereken sadece orada olmak

Önce Yemek Sonra Sohbetin dibine vurucaz..

Gelmek isteyen herkesi Bekliyoruz..

YER : MALTEPE SAHIL MIGROS KARŞISI

BULUŞMA YERİ AVRUPA : SİRKECİ FERİBOT İSKELESİ SAAT 18:30 / 18:45

caddebostan.jpg

caddebostan1.jpg

K A T I L A N L A R

1) KyCd
2) Oğlum ve Ben
3) Kuyucadısı
4) AYGÜL
5) Ergün1968 (Opsiyonel)
6) Eray
7) askon
8) Helim
9) cihan_34_ist
10) kelon
11) mavis 1971 (ilker)
12) speedy17
13) ilk@yy
14) Arjantinli69(kısmet olursa)
15) RunemagicK
16) Hanedean12
17) Polo34
18) canercamalan
19) Korkut250
20) Cerrahi
21) Hell24
22) Sultans
23) Sessizlik
24) T-Bey
25) Nayss
26) Szman
27) Karaşahin
28) ßanu
.....

Alıntı yaparak ekleyiniz...

gayet uygun gerci ben cumartesi içinde orda calışanların cebini aldım ama o zaman iki sefer olacak sefaköye karşıdan alacaklarımız için neyse siz aklınızdakini yer ve saati yazın çünkü ben calışıyorum benım saatlerime değilde ben sizin saatlerınıze uyum sağlıyayım

sende haklısın abicim.. aklıma benim başka bi fikir geldi şimdide :) o zaman g.o.p.da buluşulsun sen onları arabanın bagajına bırak , cuma karşıdan aldıklarınla birlikte belediyeye götürürsün :) nasıl fikir ama :cat:

Evet abicim artık akşamlarıda çalışıyor. İyiyim ne olsun işte sen nasılsın yengem nasıl.? :silent: :rendeer:
Eyvallah iyiyim Sölerim selamını
merak etme abi bizim arkadaşlarımız verilen sözü tutar
bak sen cuma günü ne dolmalar ne börekler gelicek hatta yiyemediğimizi kedilere vericez :wiinkk::queen:

Abi ne tür kediler bunlar hiç olmazsa tanıdık kedilere verelimde börekler yabancı kedilere gitmesin.:mrgreen:

DİKKAT ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

18 Eylül Cuma Günü Saat 19:00 - 19:30 da Maltepe sahilde (migros'un karşısı) çayır çimende bi iftar yapalım dedik.. Hem Ramazan bitiyor hemde bayram geliyor malum herkesin gidecek ziyaret edecek yerleri vardır diye düşündük.. Hep beraber olalım bayramlaşalım ve son iftarımızı yapalım istedik.. Bu vesile ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik..

yiyecek içecek için SPONSOR'UMUZ var. kim oldugu sürpriz. size düşen sadece oraya gelmek.. ye iç bedava bir iftar ve sohbet için yapmanız gereken sadece orada olmak

caddebostan.jpg

caddebostan1.jpg

K A T I L A N L A R

1) KyCd
2) Oğlum ve Ben
3) Kuyucadısı
4) AYGÜL
5) Ergün1968 (Opsiyonel)
6) Eray
7) askon
8) Helim
9) cihan_34_ist
10) kelon
11) mavis 1971 (ilker)
12) speedy17
13) ilk@yy
15) RunemagicK
16) Hanedean12
17) Polo34
18) canercamalan
19) Korkut250
20) Cerrahi
21) Hell24
22) Sultans
23) Sessizlik
24) T-Bey
25) Nayss
26) Szman
27) Karaşahin
28) ßanu
29) Mehmetay18

Allahım yagmur yağmasın inş...

Ben gelemeyeyim diye o kadar uzakta yapıyorsunuz değil mi KADİR BEY...??? :silent:
Emre artık çalışıyor bende tek başıma taaaaa oralara gelemem, dönemem diye orada yapıyorsunuz değil mi ... :salut: :salut: :salut:

seni evinden alır evine bırakırım.. sensiz olur mu hiç.. boğazımdan geçmez zaten.. (kuyruklu yalan bal gibi geçer de neyse..) düşündüğün şeye bak banucum duymamış olayım.. giderken seni alırım ben merak etme..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 PM ----------

DİKKAT ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

caddebostan.jpg

caddebostan1.jpg

K A T I L A N L A R

1) KyCd
2) Oğlum ve Ben
3) Kuyucadısı
4) AYGÜL
5) Ergün1968 (Opsiyonel)
6) Eray
7) askon
8) Helim
9) cihan_34_ist
10) kelon
11) mavis 1971 (ilker)
12) speedy17
13) ilk@yy
15) RunemagicK
16) Hanedean12
17) Polo34
18) canercamalan
19) Korkut250
20) Cerrahi
21) Hell24
22) Sultans
23) Sessizlik
24) T-Bey
25) Nayss
26) Szman
27) Karaşahin
28) ßanu
29) Mehmetay18
.....

5 bucuk ta beledıyenın önünde bulusuruz.zaten oraya teslım etcez beyaz masaya.uygunmu arkadaslar.ordanda karsıya gecerız...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar