- Konu Yazar
Bu çantayı eski motosikletim için yapmıştım ve satınca üzerinde alıcıya gitti..
------------
Normalde çantanın içerisinde kablo geçen yuvalar hazırlanmış ancak, reflektörlü kırmızı plastiklerin bulunduğu kısımda lamba konulacak yer yok..Aslında lamba takılamıyordu bu çantaya ancak ben azmetmiştim
Öncelikle 1 m. lik kendinden silikonlu (su geçirmeyen) şerit led aldım : 35 TL.
Sonra bunu 4 büyük 2 küçük altı parçaya ayırdım.
Lehimleme işini kendim beceremedim onun için bir ledciye gidip altta görüldüğü gibi birbirine paralel bağlantılı şekilde 3 sıra lehimlettim.

Şöyle bir şey oldu.

Daha sonra çantanın arkasındaki kırmızı kapakları söktüm..

O kapakların arkasındaki beyaz yansıtıcı kağıda ledleri şu şekilde yapıştırdım.

Daha sonra ledlerin ucundaki arka stop a bağlanacak kablolar geçsin diye çantanın arkasına düşük torklu bir matkapla iki minik delik açarak kabloları bu deliklerden içeriye verdim.

Temas metoduyla çalışsın yani çantayı yerine oturtunca bir şekilde devre kapansın istiyordum ancak rantabıl bir çözüm bulamadım..Dolayısı ile soketli bir sistem yaptım..Karanlık ve aydınlık ortamdaki görüntüleri şöyle oldu..

İkinci aşama fotoğrafları:
Öncelikle motosikletin arka kuyruğuna bir delik açıldı.

Arka fren lambasından getirilen bir kablo idi bu ve ucuna bir soket takıldı.

Sonrasında çantanın şekilde görünen kısmına bir delik açılarak onunda ucuna soket takıldı ve alta uzatıldı.

Neticede iş bitti ama soketli oldu..

Afiyet olsun
------------
Normalde çantanın içerisinde kablo geçen yuvalar hazırlanmış ancak, reflektörlü kırmızı plastiklerin bulunduğu kısımda lamba konulacak yer yok..Aslında lamba takılamıyordu bu çantaya ancak ben azmetmiştim
Öncelikle 1 m. lik kendinden silikonlu (su geçirmeyen) şerit led aldım : 35 TL.
Sonra bunu 4 büyük 2 küçük altı parçaya ayırdım.
Lehimleme işini kendim beceremedim onun için bir ledciye gidip altta görüldüğü gibi birbirine paralel bağlantılı şekilde 3 sıra lehimlettim.

Şöyle bir şey oldu.

Daha sonra çantanın arkasındaki kırmızı kapakları söktüm..

O kapakların arkasındaki beyaz yansıtıcı kağıda ledleri şu şekilde yapıştırdım.

Daha sonra ledlerin ucundaki arka stop a bağlanacak kablolar geçsin diye çantanın arkasına düşük torklu bir matkapla iki minik delik açarak kabloları bu deliklerden içeriye verdim.

Temas metoduyla çalışsın yani çantayı yerine oturtunca bir şekilde devre kapansın istiyordum ancak rantabıl bir çözüm bulamadım..Dolayısı ile soketli bir sistem yaptım..Karanlık ve aydınlık ortamdaki görüntüleri şöyle oldu..

İkinci aşama fotoğrafları:
Öncelikle motosikletin arka kuyruğuna bir delik açıldı.

Arka fren lambasından getirilen bir kablo idi bu ve ucuna bir soket takıldı.

Sonrasında çantanın şekilde görünen kısmına bir delik açılarak onunda ucuna soket takıldı ve alta uzatıldı.

Neticede iş bitti ama soketli oldu..

Afiyet olsun