yemekler yine ev yemeği olacak değilmi
Sponsor'umuz kim bilmek hakkım![]()
Yaaa İşte şimdi çooook merak ettim.( Kimse merakla ilgili atasözü söylemesin Kınarım )![]()
sponsorumuzun kim olduğunu bilmek istiyoruz belki reklam yapıcaz bedava yoksa gelmem
sponsorumuzun kim olduğunu bilmek istiyoruz belki reklam yapıcaz bedava yoksa gelmem
DİKKAT ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK
18 Eylül Cuma Günü Saat 19:00 - 19:30 da Maltepe sahilde (migros'un karşısı) çayır çimende bi iftar yapalım dedik.. Hem Ramazan bitiyor hemde bayram geliyor malum herkesin gidecek ziyaret edecek yerleri vardır diye düşündük.. Hep beraber olalım bayramlaşalım ve son iftarımızı yapalım istedik.. Bu vesile ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik..
yiyecek içecek için SPONSOR'UMUZ var. kim oldugu sürpriz. size düşen sadece oraya gelmek.. ye iç bedava bir iftar ve sohbet için yapmanız gereken sadece orada olmak
Önce Yemek Sonra Sohbetin dibine vurucaz..
Gelmek isteyen herkesi Bekliyoruz..
YER : MALTEPE SAHIL MIGROS KARŞISI
![]()
![]()
K A T I L A N L A R
1) KyCd
2) Oğlum ve Ben
3) Kuyucadısı
4) AYGÜL
5) Ergün1968 + sultans
6) Eray
7) askon
8) Helim
9) cihan_34_ist
10) kelon
11) mavis 1971 (ilker)
12) speedy17
13) ilk@yy
14) Arjantinli69(kısmet olursa)
15) RunemagicK
16) Hanedean12
17) Polo34
18) canercamalan
19) Korkut250
20) Cerrahi
21) Hell24
.....
Alıntı yaparak ekleyiniz...
sitede reklam yasak.:queen::bounce:
merak edenlere topic karıştırın bakalım iki gün önce kıme mıras cıkmışta konuşmuşuz usta yok öyle bi iftarla bızı kandıracaksınr:
Kandırıyormu bizi.:silent::mrgreen:
Avrupadan Karşıya gidecekler içinde bir buluşma noktası varmı.
Bekleriz:rendeer:Bende gelicem kısmet olursa...
Bencede en uygunu bu:rendeer:gecen gıttığimizde sırkecıde buluşup arabalıyla geçmiştık :rendeer: yıne öyle olursa ıyı olur
merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bende gelebilirmiyim:cat:
gelmek isteyenler lısteye kendısını eklesın bırde kycd avrupa yakasi için buluşma yeri olarak arabalı vapurların önü olsun ama saatı belırlemelısın
DİKKAT ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK
18 Eylül Cuma Günü Saat 19:00 - 19:30 da Maltepe sahilde (migros'un karşısı) çayır çimende bi iftar yapalım dedik.. Hem Ramazan bitiyor hemde bayram geliyor malum herkesin gidecek ziyaret edecek yerleri vardır diye düşündük.. Hep beraber olalım bayramlaşalım ve son iftarımızı yapalım istedik.. Bu vesile ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik..
yiyecek içecek için SPONSOR'UMUZ var. kim oldugu sürpriz. size düşen sadece oraya gelmek.. ye iç bedava bir iftar ve sohbet için yapmanız gereken sadece orada olmak
Önce Yemek Sonra Sohbetin dibine vurucaz..
Gelmek isteyen herkesi Bekliyoruz..
YER : MALTEPE SAHIL MIGROS KARŞISI
![]()
![]()
K A T I L A N L A R
1) KyCd
2) Oğlum ve Ben
3) Kuyucadısı
4) AYGÜL
5) Ergün1968 (Opsiyonel)
6) Eray
7) askon