ayıp ayıp .bir kız olarak .ne ilgisi var.insanın kendini bilmesi önemli kız -erkek farketmez .gerçi bir konuda haklısınız .suç sizde.ama şunuda unutmayın kızı ne hali varsa görsün diye bırakırsanız.ya davulcu.ya sarhoş.yada kaçar vallahi.sonra kafanızır: vurursunuz.
ooo süpersin yani
kim olsa dayanamaz :mrgreen:
et bakalım cnm ya ama dikkatli ol yinede :mrgreen:
bak işte ya feyk degilse gitti gül gibi hatun :salut:
Kaçar mı bulgar kızı be..:salut:
:salut: hiç sorma aygül ne oldugunu anlasam
musti kaçmaz ama agırdan satıyoz, korkuyorum bizim gibiler hayallerimle oynar,madara olmak var işin uçunda![]()
musti aga bana da aç bi kız profili :queen:
Ayıpsın bak çokta iyi kız gibi yazarım heee tıkandığın yerde sor..Ayy hıh gibi kelimeler işte..:mrgreen:
konuşma işi kolay da fake olduğunu hissettirmeyecek kız resmi bulmam lazım..
dişi ördek mi koysam:mrgreen:
eeeee işte erkeklerin hepsi kızlar ne hali varsa görsün diyorlar.(görüldüğü gibi).kızlarda gidiyor.söylediniz gibi bide yalan söyleyerek kandırıyorsunuz.kızlarda masum.saf.temiz.iyi niyetli tabi kanıyorlar.sonuç:davulcu.sarhoş....:farao:
Benim liseden bi arkadaşım var öyle bulgar kızı dünya güzeli bi kız huyuda bi o kadar iyidir sağlam atatürkçüdür hala smsleşir msnde konuşuruz .Vefalıdır..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 PM ----------
Ayıpsın bak çokta iyi kız gibi yazarım heee tıkandığın yerde sor..Ayy hıh gibi kelimeler işte..:mrgreen:
ahhh ahh bak heveslendim şimdii...![]()
Musti der ki .. Şeytan cennetten kovulduktan sonra dünyaya gönderilir kadın yüzü ile..:cherry:
gerçi şimdi savunucam bir yere kadar. günümüzde .yiğidi öldür hakkını bir yerde ver .acaba bende erkek ismiyle msn mi açsam:sunny:
Şöyle masum yüzlü iyi aile kızı sıfatlı bişi koy pempe font yada bi nevi gıcık renk kullan biraz ayıp şekerimsi ifadeler yhaaa yaz gerisi gelir..:mrgreen:
aga sen bunun okulunu okumuşun heralde ya da kızların psikolojik özelliklerini çözmüş nadir erkeklerdensin...:mrgreen:
DOĞRUDUR:cat:
Bunların ilgiye daha çok ihtiyacı var ama bizimkiler abartıyor artık..:farao: