Anahtar takımı var o tür işlerden anlarım doğalgazcıyımda elim anahtar tutmasıyla bıtmıo
motorsikletın teknıgını bılmıyorum nerde bu tork onu bıle bılmıom arka tekerın orda gerılcek bişey yok onde kapak var ıcınde vıtesın attıgı yerın orda kapagı açıpmı yapcam ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 AM ----------
tamırcıme gıtmek ıcın e-5 e cıkmam lazım30 lamı gıdım :mrgreen:
Arkadasim hic bulasma harbiden bilmiyosun cunku..
Arka teker milini gevseterek zincir gerilir.ve somunu sikarken tekerin duz olmasina,somunun torkunun(sikma degeridir tork)dogru olmasina ve kilitleme(emniyet)somununun gevsek olmamasina dikkat edicen...
o zaman ben yola çıkayım hayırlısıyla bişey olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 AM ----------
peki bişey sorcam motoru aldıgımda çok az bişey zncır gevsektı... duzeltırsın dedıler takmadım şimdi aşırı gevsedı gıt gıde gevsıo bu normalmı yoksa başka sorunmu vardır
o zaman ben yola çıkayım hayırlısıyla bişey olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 AM ----------
peki bişey sorcam motoru aldıgımda çok az bişey zncır gevsektı... duzeltırsın dedıler takmadım şimdi aşırı gevsedı gıt gıde gevsıo bu normalmı yoksa başka sorunmu vardır