Selamun Ayelküm - Merhaba - Kolay gelsin

Merhaba arkadaşlar bende siteye üye olalı 1 ay olmadı. Kendimi tanıştırayım dedim. Adım Erdem Motorla ilgili bir bilgi ararken üye oldum siteyi çok beğendim artık sürekli giriyorum bilgi alıyorum yorum pek yazmıyorum ama sizin yazdığınız o güzel yorumlardan bende faydalanıyorum. Hepize teşekkür ediyorum. :)

arkadaşlar öncelikle merhaba ben anladığınız gibi yeni üye oldum ve motora çok ilgili olduğumu düşünüyorum motor almak istiyorum ama supersport tarz benim kaldıra bilceğim yani kullanabilceğim bir makina olmasını istiyorum heralde bu 250cc falan olur :) hayatında motor kullandınmı diyceksiniz bende şunu söliyim çok fazla geçmişim yok ama scooter tarzı motorları kullandım bana yardımcı olmanızı istiyorum

arkadaşlar öncelikle merhaba ben anladığınız gibi yeni üye oldum ve motora çok ilgili olduğumu düşünüyorum motor almak istiyorum ama supersport tarz benim kaldıra bilceğim yani kullanabilceğim bir makina olmasını istiyorum heralde bu 250cc falan olur :) hayatında motor kullandınmı diyceksiniz bende şunu söliyim çok fazla geçmişim yok ama scooter tarzı motorları kullandım bana yardımcı olmanızı istiyorum

bu mesajı daha kaçkere farklı farklı yerlere yapıştıracaksın ??

Aleyküm selam - merhaba - sağol :)
hoşgeldin:rendeer: faydalı bilgiler bulabileceğin bir yerdesin:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar