sen ne taraftasın usta kac lıtre markası nedir?
ben Eryamandayım Serkan'la aynı sitede oturuyoruz markası Orion 46 lt ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------
http://img168.imageshack.us/img168/817/verikopie793x355ig4.jpg buradan incele istersen
2005 de ki fiyat 120 euro imiş....sen araştır almaya niyetlenirsen pazarlık yaparız...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------
http://img168.imageshack.us/img168/817/verikopie793x355ig4.jpg buradan incele istersen
2005 de ki fiyat 120 euro imiş....sen araştır almaya niyetlenirsen pazarlık yaparız...
ORION Top Case 46L
Sunan: Paaschung & Wunderlich,
Telefon 0 40/24 82 77-0,
www.pwhamburg.de
Fiyat: 119,95 Euro
Renkler:Siyah
Takma /tasiyici Aparat: Universal bir tasiyici ve takma aparatlari ile satisa sunuluyor.
Artilar
2 büyük integral kaski icine alabilir;
Hirsizliga karsi yeterli koruma
Sele Topcase montajindan sonra cikarilabiliyor,
Artci icin selede herhangi bir kisitlama söz konusu degil
Topcase in alt haznesinde paket kayislari mevcut
Eksiler
V-Strom’un kic kismindaki tasiyici demir kücük geliyor ve dogru takilamiyor
Montaj talimatnamesi yok,
Ucuz görünümlü basit plastik kabuk
Anahtar ve tasima yeri birbirini engelliyor
Genel olarak kolay kurcalanabilir kilitleme-acma mekanizmasi
Su gercirmezlik testinde basarisiz
Sonuc
Kiyaslanirsa hesapli, buna ragmen sugecirmezlik % 100 basarili degil , daha bir cok eksikligi olan topcase ve toplamda daha az ikna edici.
Karar:
Yeterli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------
sağol pinçir. şimdi top serkan'da. serkan; eğer müsayit olursan ve hava şartları da uygun olursa yanına uğrayacağım. tamam mı?
Eryamana yakınsan dolfinin arka otoparkının üst tarafında Meriç büfe var iftar sonrası orada olacağız...