13 eylül 2009-trakya&tekirdağ mt 2.geleneksel iftar yemeği...

Allahın izniyle havamüsade edicek ve o gece birterslik olmadan iftarımızı edicez..........bozmayın moralleri tkr_mt......

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
özer 1 gün evvel istanbul mt nin iftarı var,ertesi günde sizin,zaman müsait olursa inşallah gelebiliriz.

özer 1 gün evvel istanbul mt nin iftarı var,ertesi günde sizin,zaman müsait olursa inşallah gelebiliriz.

abi Bekliyoruz İnşallah Sİzleride.. Bir SAyı Belirleyelim Cumartesiye Kadar Senide KAyıt Ediyorum Listeye:))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

GEçen senede aynı tarzda Bir Hava olmuştu, Hatırlıyor musunuz ? o Zamanda Yapmıştık ya.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sattık motoru yine hep sıkıntı işte yoksa gelirdim biliyorsun özer.
Ama bellide olmaz araba minibüs felan buluruz birşey geliriz o gün bir gelsinde :D

Sattık motoru yine hep sıkıntı işte yoksa gelirdim biliyorsun özer.
Ama bellide olmaz araba minibüs felan buluruz birşey geliriz o gün bir gelsinde :D

yerin nerede oldugunu anladıgına emin misin Sen? Migrosun orası la.. yürüyerek bile GElirsin Kamil :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerin nerede oldugunu anladıgına emin misin Sen? Migrosun orası la.. yürüyerek bile GElirsin Kamil :p

La motorla gelmedikten sonra kapının önünde zobozon zobozon yapmadıktan sonra ne tadı çıkar o yemegin :cherry:

Şaka tabi Arkadaşlarla birlikte olma uzun süre görmediklerimizle özlem gidermekte var ama dedim ya motorsuz oldunmu boynun bükük geziyorsun hacı :mrgreen:

Bu iyi oldu bak yemek listesinde Tabakta mevcut eve giderken tabaklarıda alıcaz mı :p hatıra misali

arkadaşlar aranıza yeni katıldım buda ilk mesajım olucak 2 gun sonra iftar yemeğine gidilecek :( keske benimde bi makinam olsaydı da bende katılabilseydim valla süper olurdu bu tarz etkinlikleri çok seviyorum aslında babamın bi tane cygnus rs i var ama ordaki makinaları görmeyi bu yürek kaldırmas cygnus hiç kaldırmaz :D:D afiyet olsun arkadaşlar :)

bUGÜN İFTAR yEMEĞİMİZ vAR ARKADAŞLAR yERLERİ aYARLATTIM BEN. 2 GÜNDÜR BİLGİSAYARIM ARIZALIYDI Bİ TÜRLÜ TAMİR EDEMEDİM. bU AKSAM yEMEKTEYİZ... biLGİNİZE..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar