[Ankara - MT]

Sağolasın jr. Eee o kadar soran var lakin bende hiç satış yok.. Sanırım zannımca herhalde galiba bir yerde bi aksaklık var gibi gibi.. Yanlış prafümcüyü tarif edip oraya yollamıyon dimi arkadaşlarını.... :D

Yafuuu bi de gözlükçü biri gelip tezgah açsa şuraya ne var yaaaa...

Bu arada sanırım murat abiyi bir şekilde üzdüm yada kırdım galiba çünkü evi benim tükkana yakın olmasına karşın ne uğruyor nede geçerken selam ediyor... Murat abi duyyy sesimiiii... Ne eşşeklik ettim söylede bileyim en azından yafuuuu... :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

jr.

benim yerime sana 25 gayme verecek ya ondan uğramıyodur :mrgreen:

gürcell ayıp ediyon sen ne yapacan olurmu öyle şey bu aralar geç geliyorum zar zor pazar günü motorla çıktım arkadaşlara takıldım sen bitanesin hiçbir hatan olmadı hiç öyle düşünme:)

gürcell ayıp ediyon sen ne yapacan olurmu öyle şey bu aralar geç geliyorum zar zor pazar günü motorla çıktım arkadaşlara takıldım sen bitanesin hiçbir hatan olmadı hiç öyle düşünme:)

Yok Abi inanmam. Geç de geçsen sen dıt dıt ederdin. Kesin ben ettim bi eşşeklik lakin sen söylemiyon. :pr::pr::pr::pr::pr:

vallahada billahada tillahada sen bişey yapmadın hem ne yapacaksınki sakın düşünme öyle bu aralar kafa karışık ondandır yoksa uğramazmıyım .)
:)

vallahada billahada tillahada sen bişey yapmadın hem ne yapacaksınki sakın düşünme öyle bu aralar kafa karışık ondandır yoksa uğramazmıyım .)
:)

Ben bu sohbeti daha uzatırdım lakin neyse. Kafa karışık derken umarım bi terslik yoktur. Yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı?

abi uğramışken 25 gayme bırakır mısın?

Ula ceyarım juniorum. ne 25 i?

Ben 100cc parfümü 18 e satıyom normalde, sen bu 25 i hangi hesapla buldun onu anlamadım. ( Ha diyorsanki bu parfüm çok ama çok iyi, bunun ederi 25 tir. O zaman diyeceğim bir şey yoktur. Yulla gelsiiin paracuklarrrrrr senimi kıracağım 3 - 5 lira için) :queen: :queen::queen:

o aşşağı eğlenceyi gezen bizler değildik :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 AM ----------

tamam o zaman herkes kendi motoruyla buluşsun burda hep honda cbf 150 ciler var olurmu evren

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 AM ----------

sertaçım boşver geri aldım turşu sevmeyenler olabilir vazgeçtim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------

hoşgeldin :)

Eyvallah dosyum..Hoşbuldum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 PM ----------

bencede çin malından uzak dur honda cbf yada ybr al...değiştirmek istediğinde kolay da satarsın...

Haklısın dostum fakat hayatımda hiç motor kullanmadığım için otomatik vites önerdiler..
bugün de şu as 150t 19a denedim hoşuma gitti..ankarada 0KM bayisinden anahtar teslim 1800TL'ye buldum..nasıl?

ikinci el temiz bişey bak bence.. sürmeyi öğrenip satacaksın, fazla zarar etmeye gerek yok kanımca

ikinci el temiz bişey bak bence.. sürmeyi öğrenip satacaksın, fazla zarar etmeye gerek yok kanımca

ama 2.ellere baktım genelde sorunlu..dediler ki ustadan alırsan ustadan çıkamazsın..ilk deneyimim olduğu için de motordan soğumayı da istemem..
peki 1800'e alırsam temis kullanılırsa ne kadar zarar olacak yani?

jr.

bir sene olmadan sıkılıp, 1000 lira civarına zor satarsın. aynı hatayı ben yaptım. aman diyeyim. en az 100 km hıza çıkabilen bir motor olsun. aklında vitesli varsa vitesliyle başla. zorluğunu 3 günde yenersin. hakikaten insan sürmeyi öğrenince hemen yenilik arıyor. 800 lira zarar edip ybr ya da cbfye gececeğine hemen gec 3-5 sene idare etsin.

Günaydın herkese..

Jr'ım sen planlara başlamadan şimdiden ben yokum bu hafta sonu desem...:rendeer: Zaten yağmur görünüyo haberin olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar