arkadaşlar bugun karar verdim.burgman 650 alacagım.satmayı dusunen varmı 2007-2008-2009 model????
arkadaşlar bugun karar verdim.burgman 650 alacagım.satmayı dusunen varmı 2007-2008-2009 model????
saol forumda yeniyim,honda innovayla başladım,fly 150,sym250 kullandm bunları ehliyetsiz kullandım,ehliyet aldım.motorları sattım,buyuktmek istiyorum,boyum 190,100 kiloyum,kardeşimle binecegim,şehir içi kullanacagım,sehir dışı olarak en fazla 100 kmmerhaba arkadaşım konuya direkt 650 alacam diye girmişsin.
şu anda kullandığın motor nedir acaba? boyun kaç cm? kaç kg sun? eşinlemi bineceksin? genelde şehiriçimi yoksa şehir dışımı kullanacaksın?
bunların cevabını verirsen neden sorduğumu söyleyeceğim. sana şunu al bunu al diyenlerin her iki motorada binmiş olması lazım.
saol forumda yeniyim,honda innovayla başladım,fly 150,sym250 kullandm bunları ehliyetsiz kullandım,ehliyet aldım.motorları sattım,buyuktmek istiyorum,boyum 190,100 kiloyum,kardeşimle binecegim,şehir içi kullanacagım,sehir dışı olarak en fazla 100 km
cvpları bkliorm
burgman 650 hangi amaclarda kullanılır?memnun degildm symden hoşuma gitmiyordu surerken,burgmanı cok begeniorm ve uzun yıllarca kullanmak istiyorum yani bu motorla hergun en az 50-60 km yapıcagım.ikinci el aradgımdan ekonomik bi problem olmaz:cat:Ben 400 veya 650 kullanıcısı olmasam dahi şu yorumu yapabilirim. Sadece burgman 650 yi bu amaç ve doğrultuda kullanacaksan zarar edersin. Bence bu amaç doğrultusunda sym yi satmana dahi gerek yoktu. Neden sym yi satıp 650 burgman düşünüyorsun. Sym bu amaçlarını gerçekleştirmiyormuydu =? Yoksa bunu heves hobi vs gibi mi almak istiyorsun ? Yani işin ekonomik yönü problem değil mi =?
burgman 650 hangi amaclarda kullanılır?memnun degildm symden hoşuma gitmiyordu surerken,burgmanı cok begeniorm ve uzun yıllarca kullanmak istiyorum yani bu motorla hergun en az 50-60 km yapıcagım.ikinci el aradgımdan ekonomik bi problem olmaz:cat:
peki bana ve kullanış şartlarına ne onerirsnz??Her motoru almak genelde kolaydır, çünki birikmiş paran vardıre ve alırsın. Önemli olan kullanım amacına en uygun motoru seçmek ve kullanırken zarar etmemektir. Şehir içinde gezerken şimdi tükettiğin benzinden belki iki kat daha fazal benzin tüketeceğini, yetkili servise gittiğinde çok daha yüksek faturalar ödeyeceğini ve yedek parça fiyatlarının (her ne kadar ekonomik gücünü bilmesemde) altından kalkamayacağın kadar yüksek olabileceğini, bu ödeyeceğin paraları kenardaki hazır parandan değil, aylık gelirinle karşılayacağını hatırlatır, satın alma maliyetlerini değil, kullanım maliyetlerini araştırmanı ısrarla öneririm. Tercih yaparken zarar etme.
peki bana ve kullanış şartlarına ne onerirsnz??
inşallahdogru karar,cok eglenecegine eminim,ben de seneye insallah diyorum..
saol forumda yeniyim,honda innovayla başladım,fly 150,sym250 kullandm bunları ehliyetsiz kullandım,ehliyet aldım.motorları sattım,buyuktmek istiyorum,boyum 190,100 kiloyum,kardeşimle binecegim,şehir içi kullanacagım,sehir dışı olarak en fazla 100 km
cvpları bkliorm
sevgili dostum herturlu maxi scooteri kullandım.
burgman 650 ex. (9000 km)
burgman 400 tüm kasalar (toplamda 18000km)
piaggio x9 250 -500 (8000km)
silverwing400-600 (1000km )
Majesty 400 (cok az)
Hiç biri her konuda birinci değil.
Ama herbiri kendi içinde belirli konularda birinci.
Motosiklet zevk işidir bu nedenle gönlün hangisine daha yakınsa en iyisi odur.
Bu nedenle işkembeden sallayanlara bakma ne istiyorsan al.
soracagın bir şey olursa üstteki motorlarla ilgili bilgi veririm....
tesekkurler fakat ariyorum işte satmayı dusunen varsa yada biliyorsanız?boy ve kilo olarak 650 burgmanı rahat kullanırsın. boyun biraz kısa olsaydı 400 almanı önerirdim. şimdiden hayırlı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------
olum sen hayatın boyunca tüm motorlar dahil 18000 km kullandın mı ki? böyle İŞŞŞKEMBEDEN atıyorsun. gy kardeşim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
olum sen hayatın boyunca tüm motorlar dahil 18000 km kullandın mı ki? böyle İŞŞŞKEMBEDEN atıyorsun. gy kardeşim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hayatında kac farklı motora bindin vedatcımmm.
Bu arada burgmanın bujisi nerde ,nasıl degiştirilir bilgi versene
hahahhahahaha![]()