İşte Burgmanın en tatlı gittiği süratlerde 60'dan başlar 120 ye kadar devam eder. 120 den sonra biraz güvensizleşir ama asla o güvenini bırakmaz.
Seni de artık bir Burgman sahibi yapalım be hocam. Burgmandan önce 3000 km 151RS kullandım. Burgmanla hiç bir şekilde kıyaslanamaz bile. Eğer maddi durum elveriyorsa sat o 150zc yi al bir tane 2003 Burgman. Ama motoru, sahibini, gittiği servisini iyi araştır ki sonra için rahat olsun.
Vay be, ben hiç dikkat etmemiştim. Bravo en ince ayrıntısına kadar incelemişsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------
O titreşimin kaynağı, debriyaj balatasıdır, çünkü balatası bitmiş. Şimdilik sadece debriyaj balatasını değiştirirseniz titreşim gider. Kayışı 24 binde bile değiştirmeseniz olur. 30 binde bile değiştirmeden gidenler var. Yine de balatayı değiştirirken kayışın da bir genişliğini ölçün(Değişim sınırı 20 mm) ve çatlak falan var mı bir kontrol edin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------
Hava filtresinin önünde bir kutu daha var. O kutuyu açarsanız oradaki birikimi görürsünüz. Az da olsa mutlaka yakıyordur, belki sizden önceki kullanıcı birşeyler yaptı ya da siz basmıyorsunuz, bilemiyorum.