motorda arkadaki ile iletişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 3-4 ay once hepsiburada.comdan technova marka 2 adet walkie talkie almıstım 17YTL ye siddetle tavsıye ederım gercı hala warmı bılmıyorum 3adet kalem pille calısıyor we kulaklıkla kullanılabılıyor 8kanal uhf fm bandı acık alanda 3km gorusme menzili :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
ya konuşurken nasıl oluyo hans free özelliği varmı bu walkie talkie lerin

walla hocam bendekınde yok ama sanırım baska walkıe talkıelerde wardır belkı o ozellık

Süper Moderatör (BBRR)
abi bu iyidir motor kullanırken ellerin sana lazım allah etmeye kaza falan olmasın dikkat et tamammı konuşurken ana kamyon deme sora :cherry:

ben 3-4 ay once hepsiburada.comdan technova marka 2 adet walkie talkie almıstım 17YTL ye siddetle tavsıye ederım gercı hala warmı bılmıyorum 3adet kalem pille calısıyor we kulaklıkla kullanılabılıyor 8kanal uhf fm bandı acık alanda 3km gorusme menzili

sevgili fromalanya ben wfr telsiz ile açık alan 1 km konuşamıyorum ve tanesi 100 ytl civarı bahsettiğin aletin bu özelliğinin verimliliğinden eminmisin.

arkadaki mi...:queen:

yahu ona ARTCI deniyor bildiğim...:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni

arkadaki mi...:queen:

yahu ona ARTCI deniyor bildiğim...:p

Artçi kelimesi ancak apaçi jargonuna yakisacak bir kelime.
Artçi diye neye derler Metehan?
Motosikletin arkasinda oturan sahsiyetle artçi arasinda nasil bir iliski var sence?

Motosikletin arkasinda oturan sahsiyetle artçi arasinda nasil bir iliski var sence?

bence metehan bu konuyu her yere çekebilir
türkçe hesabı nereye çekersen oraya :queen:

"ARTCI" buralarda benimsenmiş..kanıksanmış bir detay...

peki sen diyorsun arkanda oturana...?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sağlam yapışmışsın ama ellerle :p

Adam koltuğu doldurdu...arkada ufacık yerdeyim...Naapsaydım?.... ..... :queen::queen::queen::queen:

Elde sigaralar muhabbet ede ede gittik işte... Konu dışına çıkmayalım lutfen........:farao::farao::farao::p:p:p:p

Moderatör
Konu dışına çıkmadım, konu arkadaki ile iletişim olduğundan iletişiminizin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu gözlemlediğimi belirttim, bu yüzden de siz Sayın Alp'im Tunay'ımı tebrik ettim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar