[Ankara - MT]

murat abi bu turşu festivali ii olur:)) sucuğun yanında nasıl olur bilmem ama oranın turşuları bi harika:)
evren ya maddeler gayaet süper:))

ha bu arada o tarafta da karagöl var hatırladıım kadarıyla yoluda güzel:)

jr.

selam dostlar. sıradan geçeyim:

serkan o cihaza guvenipi 50 lira sayamadım. her kopekte işe yarar mı senden bir alıp gölbaşındaki köpeklerde deneyebilir miyim?

cevger, gugıla "öldü bilenlere" yazıyorsunuz, ilk linke tıklıyorsunuz, ankara neler yapmış görüyorsunuz

sukuya katılıyorum iyice hızlandık sonumuz hayrola

sağol sertaç

ben şu geziyi de mangal başlığına atayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------

reklamımız tamamdır arkadaşlar :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/members/2rule/58376-albums240-picture679.html

organizasyon budur ya..okumuş muydunuz bu geziyi

iyi akşamlar

Selam arkadaşlar..
forma yeni katıldım..ankarada yaşıyorum..birkaç gün önce iş arkadaşımın motorunu gördüm ve çok hoşuma gitti..aklıma yattı ben de merakına düştüm..fakat motor konusunda ilk deneyimim olduğu için arkadaş scooter ile başlamamı önerdi..
netten çok araştırdım ve as 150 t-19a'ı çok beğendim..
başlangıc için fikirlarinizi umarım..

Selam arkadaşlar..
forma yeni katıldım..ankarada yaşıyorum..birkaç gün önce iş arkadaşımın motorunu gördüm ve çok hoşuma gitti..aklıma yattı ben de merakına düştüm..fakat motor konusunda ilk deneyimim olduğu için arkadaş scooter ile başlamamı önerdi..
cbf 250
ybr 125
bunlar japon sağlam.
boşver çançun çini.sorunlu oluyor

Selam arkadaşlar..

bencede çin malından uzak dur honda cbf yada ybr al...değiştirmek istediğinde kolay da satarsın...

Yasin aslında iyi de olmuş dün Hakan sabahçıydı (öğlenden sonra gidiyor yerine abisi geliyor). Akşam yoktu anlayacağın. Normalde hep akşamcı ama. Bugün gelebilirsen bekleriz. :cat:

Evren biz o aleti iş için almıştık, dere tepe gezerken bazen lazım olur diye.. Köpek sağır olmadıkça :mrgreen: her köpekte işe yarıyo.. (Yaaav yutubu yine kapatmışlar..bi link vardı orda uygulamasını gösteriyor.., Dazer II diye ara gugulda Evren, bulursun.)

Günaydın, dün akşam eve giderken sizi gördüm. U dönüşü ile aşağı eğlenceyi terkediyordunuz :cherry:

Bir çocuk ve babası da benim yanımdan geçerken hakkınızda konuşuyorlardı.
Çocuk "Baba abilere bak." dedi. Babası da "Kendilerince geziyorlar işte." dedi :queen:

o aşşağı eğlenceyi gezen bizler değildik :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 AM ----------

selam dostlar. sıradan geçeyim:

serkan o cihaza guvenipi 50 lira sayamadım. her kopekte işe yarar mı senden bir alıp gölbaşındaki köpeklerde deneyebilir miyim?

cevger, gugıla "öldü bilenlere" yazıyorsunuz, ilk linke tıklıyorsunuz, ankara neler yapmış görüyorsunuz

sukuya katılıyorum iyice hızlandık sonumuz hayrola

sağol sertaç

ben şu geziyi de mangal başlığına atayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------

reklamımız tamamdır arkadaşlar :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/members/2rule/58376-albums240-picture679.html

organizasyon budur ya..okumuş muydunuz bu geziyi

tamam o zaman herkes kendi motoruyla buluşsun burda hep honda cbf 150 ciler var olurmu evren

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 AM ----------

murat abi bu turşu festivali ii olur:)) sucuğun yanında nasıl olur bilmem ama oranın turşuları bi harika:)
evren ya maddeler gayaet süper:))

ha bu arada o tarafta da karagöl var hatırladıım kadarıyla yoluda güzel:)

sertaçım boşver geri aldım turşu sevmeyenler olabilir vazgeçtim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------

Selam arkadaşlar..

hoşgeldin :)

jr.

murat abi uyar gidelim. ben turşu sevmem ama hareket olsun :)

fatih, bende de avatarımdaki kask var. çenesiz xl.

murat abi o cbf forumunun gezisi zaten :)

veledin babasının içi gitmiş gibi duruyor bence :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------

balıkçı bizden değil. kardeş gruplarız biz :)

evren ben çubuk dedim ama turşu festivali için değilde hem gezi olsun hemde hareket olsun diye dedim ayrıca o tarafıda bi kolaçan etmek gerek diye düşündüm varsa başka düşüncesi olan hiçfarketmez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------

Kaç tane Ankara MT var anlamadım gitti ya neyse, hey gidi eski günler hey :)

bir tane var ama arkadaşlar iş çıkışcıları diye grup kurmuşlar geziyorlar:

ankara mt olarak davet ettik ama katılan olmadı

jr.

murat abi ben bu pazar yine şehiriçi toplantı düşünüyordum ama güzel fikirler gelirse belki katılırız biz de. çubuk yolu kötüymüş diyorlardı.

tamam nasıl isterseniz ben bu hafta kesin kesin kesin yokum sizler katılın kaynaşın yemek yiyin çay için eğlenin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar