mete abi bende meşhur olmak istiyorum bi yardım et bana 
mete abi bende meşhur olmak istiyorum bi yardım et bana![]()
çıplak pozlar vericen abi...:queen:
neyse haydi görüşürüz baş baş
(türkan şoray kurallarım var benim kabul ediosan eyw. yoksa bende yokum:queen![]()
bana vermicen...medyaya...
![]()
Ban kokan hareketler bunlar cubulobolobloblob...
Abi biz konuyu kapatalım en iyisi sonu iyi olmayacak:queen:
Allahın Hadımköylüsü...önceden Sultanbeylide kümeste aç bi şekilde bulmadım mı seni a uyuz...sonra toplu konutlara geçtin insan gördün ayu...bide sahabına efendine seni pazarlayan imajmeykırına asilik yapıyon hemi...taş olur çarpılırsın üzerinde emeğim var ...seni yakarım emeğimi yakmam...benim geleceğimsin...seni zirveye çıkarıcam kaymağuı ben yicem...kontratımız var...zaten 235 kişi okumuş 8 cevap var...biri sen 2 si ben desek ...5 kişi ...Allah belanı vere kanka...senin sanat hayatının içine tüküreyim...:queen:
nankörlüğe devam ederse sütünü helal etme bence![]()
Şimdi Avcılarda biraz poposu kalktı...![]()
hidrojen manyağı olmuş desene...
bir de helyuma alışırsa var ya, teleskopla bakarsınız o popoya :queen:
Hayırlı Ugurlu oLsn Filmin Sonunda MT reklamımızı yaptırısın xP
senle komşu sayılır...Avcılar parsel tarafında...motorunu isteyrebilir...
bu arada bende 1987 de Cumhuriyet mahlesindeydim..Sultanmurat çocuklarını döverdim...
tepeüsü cennet kanarya bana sor oraları...
tepeüsünde ortaokuldaydım...
Abi Ayıptır sölemesi bende Tepeüstü Cumhuriyet mahallesinde oturuorumBadem Sokak ^^
vayyy..bende Şebboy Sokakta oturdum...nerde okuyosun..i
2 sokak ötesi cok deilmişben yenimahalle i.ö.o. da 2 sene okudum 2002 de Halide Edip Adıvar İ.ö.o. acıldı oraya gectm suan Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi 'ndeyim waybe işe bak
![]()
....................................................mete, senin için de doğal yaşam belgeselinde oynayacak diyorlar
ben Orta1-2 de Yenimahale Ortaokulundaydım...Tarihci Zeki Başaran hatırlarım...İngilizce Fedai Bey..Ferhan Zanbaklar vs...yıl 87-88-89...artı İlkokul 5 dahil...İlkokul hocam Zeki Çelik di...o Halide Edipe geçti sonra şimdi emekli oldu...1.90 boyunda sırık gibi bir hoca tanıyonmu lan...okulun yanında evi girişte kahveden çıkmaz...sivri burunlu Alman tipli trakyalı sırık zeki...:queen: