Çağan Irmak Filminde bir MT li "KILLITARKAN"

Mersin İl Temsilcisi
Allahın Hadımköylüsü...önceden Sultanbeylide kümeste aç bi şekilde bulmadım mı seni a uyuz...:psonra toplu konutlara geçtin insan gördün ayu...bide sahabına efendine seni pazarlayan imajmeykırına asilik yapıyon hemi...taş olur çarpılırsın üzerinde emeğim var ...seni yakarım emeğimi yakmam...benim geleceğimsin...seni zirveye çıkarıcam kaymağuı ben yicem...kontratımız var...zaten 235 kişi okumuş 8 cevap var...biri sen 2 si ben desek ...5 kişi ...Allah belanı vere kanka...senin sanat hayatının içine tüküreyim...:queen:

nankörlüğe devam ederse sütünü helal etme bence :p

bu filimde kullanılan bej renkdeki piagio motoru çekim sonrası zincirli kuyudan maslak sanayideki piagio servisine yasin (torx) ve ben götürdük:cat:

Hayırlı Ugurlu oLsn Filmin Sonunda MT reklamımızı yaptırısın xP

Hayırlı Ugurlu oLsn Filmin Sonunda MT reklamımızı yaptırısın xP

senle komşu sayılır...Avcılar parsel tarafında...motorunu isteyrebilir...:p

bu arada bende 1987 de Cumhuriyet mahlesindeydim..Sultanmurat çocuklarını döverdim...:p

tepeüsü cennet kanarya bana sor oraları...:p

tepeüsünde ortaokuldaydım...

senle komşu sayılır...Avcılar parsel tarafında...motorunu isteyrebilir...:p

bu arada bende 1987 de Cumhuriyet mahlesindeydim..Sultanmurat çocuklarını döverdim...:p

tepeüsü cennet kanarya bana sor oraları...:p

tepeüsünde ortaokuldaydım...

Abi Ayıptır sölemesi bende Tepeüstü Cumhuriyet mahallesinde oturuorum :D Badem Sokak ^^

2 sokak ötesi cok deilmiş :D ben yenimahalle i.ö.o. da 2 sene okudum 2002 de Halide Edip Adıvar İ.ö.o. acıldı oraya gectm suan Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi 'ndeyim waybe işe bak :D

ben Orta1-2 de Yenimahale Ortaokulundaydım...Tarihci Zeki Başaran hatırlarım...İngilizce Fedai Bey..Ferhan Zanbaklar vs...yıl 87-88-89...artı İlkokul 5 dahil...İlkokul hocam Zeki Çelik di...o Halide Edipe geçti sonra şimdi emekli oldu...1.90 boyunda sırık gibi bir hoca tanıyonmu lan...okulun yanında evi girişte kahveden çıkmaz...sivri burunlu Alman tipli trakyalı sırık zeki...:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete, senin için de doğal yaşam belgeselinde oynayacak diyorlar

ben Orta1-2 de Yenimahale Ortaokulundaydım...Tarihci Zeki Başaran hatırlarım...İngilizce Fedai Bey..Ferhan Zanbaklar vs...yıl 87-88-89...artı İlkokul 5 dahil...İlkokul hocam Zeki Çelik di...o Halide Edipe geçti sonra şimdi emekli oldu...1.90 boyunda sırık gibi bir hoca tanıyonmu lan...okulun yanında evi girişte kahveden çıkmaz...sivri burunlu Alman tipli trakyalı sırık zeki...:queen:

Zeki i tanıorum ya ayar oluorum ben ona bizim arkı dövmüştü :D Feran Zanbaklar mı ne var onuda biliorum dierlerini bilmiorum :D Trakyalı Sırık zeki :D ucu bize dokunuor ama olsun, bende trakyalıyım :D Hala Kahvede Takılır her iftardan sonra arklara giderken gecikmez gecer masasına :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar