13 eylül 2009-trakya&tekirdağ mt 2.geleneksel iftar yemeği...

13 Eylül 2009-Trakya&Tekirdağ MT 2.Geleneksel iFTaR Yemeğine Davetlisiniz.

Bu Sene ikincisini Düzenleyeceğimiz 2.Geleneksel iFTar Yemeğimize Siz Dostlarımızıda Bekliyoruz..

tekrdamtgfftar.gif

Bİliyorsunuz Geçen Senede Yapmıştık Ve Gerçekten Güzel Olmuştu.İnşallah Bu Senede Tüm Dostlarımızı ARamızda GÖrmeyi istiyoruz..

Yer Olarak TEkirdağ Rumeli Restorantı Seçtik bu Sene,Hem Bahçesi ile Hemde Konum itibari ile ORganizasyonumuza Yakışacak bir yer...
0b838ccd-db79-4a0b-b503-b2d4f589201c.jpg

6ef2de24-1700-4eaf-8b20-091dceea702b.jpg

MEnü İçin konuşup Anlaştık MEkanla. Sağolsun MEkan SAhibi Rafet Bey Güzel bir Kolaylık Yaptı ve ;

1)İftar Tabaği,
2) Çorba
3)Izgara(Köfte Veya Bonfile Tarzı Olabilir
4)4'e 1 SAlata
5)TAtlı
6)İçeçek (Kola Fanta vs.)
7)VE ÇAy kahve..

FİYAT 15 TL.
Ayrıca DOymayan DOstlarımız İçin Köftenin Porsiyonu 7,Izgara 9 Liradır Bilginize..

Buradaki Yemeğimizin ARdından Grup Sürüşü ile Rıhtıma GEçeceğiz VE oradada Güzel Bİr TOplanma Yaparız Güzel Bİr SOhbet ve Deniz KEyfi Yaptıktan sonra Organizasyonumuzu Sonlandırırız...

Geçtiğimiz Seneki İftar Yemeğimizden Fotoğraflar ...:cat:

İRtibat Tel: 0538 842 8210 (ÖZer)

GElecekler..
1)By_Star(özer)
2)FAruk59
3)Detayin(Deniz)
4)Gökhan17(GökhanAvcı)
5)Demarko(Orhan Başer)
6)YamahaSülo
7)Willy_Çorlu
8)İlhan YAZıCI
9)REdLine(HÜseyin Kızılkor)
10)Savaş KAyan
11)Burak ALtınkaya
12)Slyscroop(ERdinç Yetim)
13)Barış KAyan
14)Ümmet Perkitan
15)GÜner (Yeni T.dağ mt Üyemiz:)
16)Halil İhsan
17)dj Haylaz(AŞkım)
18)DEvamı :))

PAzar Günü 12'de Yemeğin Durumu Belli olacaktır arkadaşlar Topici Lütfen TAkip Edelim. Meteoroloji Yağış Uyarısı veriyor.

Son düzenleme:
bu ne ya 7 kişimi gitceniz, 20 kişiden aşağı olursa motoru bile çıkarmam garajdan :p:p

özer kardeşim selamlar iftar düşüncenız cok güzel o yolun dönüşü gece olacak oğlumla bıde benım motorla yalnız zor olur ancak istanbuldan katılım olursa gurup halınde bide buyuk patrondan izin alabılırsek ölme eşeğim ölme derlerya aranızda olmak bizi mutlu eder tabıki daha pazara cok var ben takıpteyım son dk. da olsa sana haber verırım

özer kardeşim selamlar iftar düşüncenız cok güzel o yolun dönüşü gece olacak oğlumla bıde benım motorla yalnız zor olur ancak istanbuldan katılım olursa gurup halınde bide buyuk patrondan izin alabılırsek ölme eşeğim ölme derlerya aranızda olmak bizi mutlu eder tabıki daha pazara cok var ben takıpteyım son dk. da olsa sana haber verırım

GEçen senede İStanbul MT'den Dostlarımız Gelmişti.. Çokta Güzel Olmuştu. Bu Senede Bekliyoruz Sİz İStanbullu DOstlarımızı arkadaşlar :rendeer:

özer beni unuttun galiba sen benide yazsana kardeşimm
elbet bi şekilde katılmaya çalışıcam aranıza

gidin gidin sel felaketine maruz kalamlara yardım edersiniz.gidilecek yol varsa tabiii

sen nerde yasıyon arkadasım . TRAKYAYI SEL ALDI. HABERE FALAN DİNLEMİYONMU .. HABERLERİ İZLE..giderseniz yanınıza kurtarma ekipmanlarıda alın bence......NEYSE KARDES SİZE HAYIRLI İŞLER.....

Son düzenleme:
sen nerde yasıyon arkadasım . TRAKYAYI SEL ALDI. HABERE FALAN DİNLEMİYONMU .. HABERLERİ İZLE..giderseniz yanınıza kurtarma ekipmanlarıda alın bence......

Okuma yazman yok mu Senin ? Nerede Oturdugumu GÖremiyor musn? Evet Trakyayı SEl Aldı bir Felaket oldu ama Yardıma İhtiyacı Olanlar kurtuldu.Yaralar Sarılacak..

Biz Allahın İzni İle İftarımızı Yapacagız,Yemeğe Başlamadan bu felakette hayatını kaybedenlere,ve Allahü Tealanın aynı Felaketleri Bize Yaşatmaması için Duamızı Edeceğiz.

Bİr GEçmiş Olsun Dİyeceğine;Söylediğin Söze Bak. Sana mı DÜştü Bİze Oradan Akıl Vermek ? Bu Yazdığımada Cevap verme.Başka Topiclerde Etiket et Kendini.

sen nerde yasıyon arkadasım . TRAKYAYI SEL ALDI. HABERE FALAN DİNLEMİYONMU .. HABERLERİ İZLE..giderseniz yanınıza kurtarma ekipmanlarıda alın bence......

dostum dalgamı geciyon, önce bi geçmiş olsun deseydin de lafa başlasaydın sanki daha iyi olurdu, tekirdağ dediğin yer 2 köyden oluşmuyo onuda bi öğren al eline bi tekirdağ haritası ilçelerini ve sınırlarını bi göz gezdir o kadarda ufak olmadığını anlarsın medyanın ağzıyla tekirdağ sulara gömülmüş gibi saçmalamayın, biraz mantıklı cevaplar verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar