yazdığına göre 3 senedir motosiklet kullanıyorsun fakat ehliyetin yok . Kusra bakma ama çok ayıp şahsen benim böyle bir durumum olsa utanırım hatta yazamam böyle birşeyi . arkadaşına geçmiş olsun.
arkadaş daha reşit olmadığı için ehliyeti olmaması normal
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 PM ----------
öncelikle geçmiş olsun arkadaş.
umarım bu kazadan yeterince ders çıkarmış olursunuz ve bu iki tekerin çocuk oyuncağı olmadığının farkına varmışsınızdır. bu aracı sürerken şansa yer yoktur arkadaş. bütün mesele onu kullanan kişinin tecrübesi ve deneyimine bağlıdır.
3 yıldır motosiklet kullandığı, motosiklet kullanmasını bildiğini söylüyorsun ama ehliyetsiz araç kullanmaman gerektiğini bilmiyorsun.
motosiklete daima korumasız binilmeyeceğini bilmiyorsun, eğer ikinizde koruma ekipmanlarını takmış olsaydınız 10mt içinde yapmış olduğunuz kazadan kurnunuz bile kanamadan çıkabilirdiniz.
kız arkadaşın heves etmiş motosiklet kullanmak istemiş tamam kıramamışsın vermişsin motosikleti neden trafiğin olmadığı bir yere gitmeden motosiklete binmesine izin verdin?
kız arakadaşına motosikleti verdin de sen neden arkasına bindin arkadaş? sürsün tek başına. beni yanlış anlama kız arkadaşın motosiklet kullanmasını zaten bilmiyor iki teker üzerinde nasıl denge sağlayacağını bilmiyor bir de sen arkasına biniyorsun ve denge problemi çıkıyor ortaya.
birde karşıdan gelen motosikletin uzun farlarının yandığını ve bunun kız arkadaşının gözlerini aldığı için kazayı yaptığını söylemişsin. hiç bir motosikletin uzun farları gece göz aldığı kadar gündüz göz almaz arkadaş.
sonuçda kazayı kız arkadaşın yaptı ama ona suç bulmuyorum kaza yapması normal çünkü zaten kullanmasını bilmiyor. geriye bütün sorumluluk sana kalıyor.
para konusuna gelincede can a geleceğine mal a gelsin diyorum. başka bir şey demiyorum