Adım Adım Karadeniz Tatili

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anodolu 'nun yemyeşil ,mis gibi havası olan yerlerden biri orası ,çok güzel gezi olmuş ,iki şey dikkatimi çekti birincisi o yeşilliklerle kaplı tepelerin oradaki evlerin bahçesinde hamakta şöle bir gerine gerine yatsam ,

ikincisi belli bir yaşa gelmiş olsan bile babana gösterdiğin saygı çok güzel
şimdiki yetmeler babalarının analarının yanında içki sigara içebiliyor ..hiç te tasvip etmiyorum tebrikler sana ...:rendeer:

Anodolu 'nun yemyeşil ,mis gibi havası olan yerlerden biri orası ,çok güzel gezi olmuş ,iki şey dikkatimi çekti birincisi o yeşilliklerle kaplı tepelerin oradaki evlerin bahçesinde hamakta şöle bir gerine gerine yatsam ,

ikincisi belli bir yaşa gelmiş olsan bile babana gösterdiğin saygı çok güzel
şimdiki yetmeler babalarının analarının yanında içki sigara içebiliyor ..hiç te tasvip etmiyorum tebrikler sana ...:rendeer:

Eyvallah Hakan abi:rendeer:
Abi mis gibi bir hava ,Mis gibi manzara var ya İnsanın ömrüne ömür katar vallaha:cat::rendeer:

korkut işte hendek işte memleket yok öyle değil di de neyse
memleketini dağını bağını ağacını babanı yeşilini denızini ineğini köpeğini hepsini gördük paylaşımın için teşekkürler yalnız bir şey soracağım kaç paket sigara tükettin abi her fotoda bir cigara temiz hava ciğerlerıne iyi geldi galiba:p:rendeer:

korkut işte hendek işte memleket yok öyle değil di de neyse
memleketini dağını bağını ağacını babanı yeşilini denızini ineğini köpeğini hepsini gördük paylaşımın için teşekkürler yalnız bir şey soracağım kaç paket sigara tükettin abi her fotoda bir cigara temiz hava ciğerlerıne iyi geldi galiba:p:rendeer:

Abi Şimdi oralar temiz hava ya ciğerlerdede İstanbul havası var dengelemek için içtim .Zehirleniriz falan.:p:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel memleketim :) tesekkurler elıne saglık catalzeytinede bi ugrasaydınız keske :)

güzel gezi olmuş abi inş bir gün bizde arkadaşlarla çıkmayı düşünüyoruz uzun bir geziye resimler mükemmel emeğine sağlık bunları bizimle paylaşman çok güzel oraları görmüş olduk bizlerede o geziyi yaşattın tşk ederim inş kazasız belasız dewamlarını yaparsın bu gezilerin ...bizde resimlerdende olsa görmüş oluruz oraları:cat:

abi bu sene fazla görüşemedik seneye inşallah daha fazla görüşürüz taskopru mt:rendeer:

ls2 ye laf atanlar görsün ne işler yapıyor bu arada çok güzel gezi olmuş eşinide senide tebrik ederim :cat:

yokki fazerimiz:pale:

turlayalım tüm türkiyeyi
Tabi Tabi Senin motosikletler kaç tane Fazer alır bililiyormusun sen.:mrgreen:
güzel memleketim :) tesekkurler elıne saglık catalzeytinede bi ugrasaydınız keske :)
Türkeli,Çatalzeytin oralara uğradım.:cat:
güzel gezi olmuş abi inş bir gün bizde arkadaşlarla çıkmayı düşünüyoruz uzun bir geziye resimler mükemmel emeğine sağlık bunları bizimle paylaşman çok güzel oraları görmüş olduk bizlerede o geziyi yaşattın tşk ederim inş kazasız belasız dewamlarını yaparsın bu gezilerin ...bizde resimlerdende olsa görmüş oluruz oraları:cat:
Eyvallah Kardeşim:rendeer:
tekerine yüreğine saglık usta:rendeer:
Eyvallah Gürkan abi.:rendeer:
abi bu sene fazla görüşemedik seneye inşallah daha fazla görüşürüz taskopru mt:rendeer:
İnşallaah Kardeşim seneye daha başka olur.:rendeer:
ls2 ye laf atanlar görsün ne işler yapıyor bu arada çok güzel gezi olmuş eşinide senide tebrik ederim :cat:
Eyvallah Hiç şikayetim olmadı Ls2 den :rendeer:
fotolar çok güzel ve doğal paylaşım için saol
Eyvallah Teşekkürler.:rendeer:

4huull.jpg

Bayramda tekrar gidicem inşallah ybr imla....Çok Güzel aolmuş abi geziniz...

Eyvallah kardeşim .:rendeer:Ramazan bayramındamı .Sedat artık büyütme zamanı gelmedimi motosikleti.:wiinkk:

evet abi ramazanda büyütme zamani geldide askerlikte geldi:queen: hem daha iki teker üstünde dogru durmayi ögrenemedim 600 lüğe geçemem en fazla 250 cc:cherry: Şubatta gidiyorum hayirlisiyla...

Moderatör
Resimlerden tatilin güzel geçtiği anlaşılıyor :) Nice bol km'ler kazasız belasız korkut'um 250'm :)

güzel gezi olmuş ,tekerine sağlık.bende alıcam bi fazer arjantine gidicem:p.güzel yerler görmeye yoksa memlekete izmire mi gitsem :p

abi bu sene benimde niyetim vardı memleketime gitmeye ama kısmet olmadı:(
senin sayende gezmiş kadar oldum.emeğine, tekerine sağlık

Resimlerden tatilin güzel geçtiği anlaşılıyor :) Nice bol km'ler kazasız belasız korkut'um 250'm :)
Eyvallah Lucas Güzel ve iyi geçti tatil:rendeer:
güzel gezi olmuş ,tekerine sağlık.bende alıcam bi fazer arjantine gidicem:p.güzel yerler görmeye yoksa memlekete izmire mi gitsem :p
Beraber gazlarız icabında Taner abi:rendeer:
abi bu sene benimde niyetim vardı memleketime gitmeye ama kısmet olmadı:(
senin sayende gezmiş kadar oldum.emeğine, tekerine sağlık
Eyvallah kardeşim İnşallah en kısa zamanda gidersin.:rendeer:
Güzel gezi olmuş ayaklarınıza sağlık.
Teşekkür ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar