Cbr 125 mi Cbf 150 mi ?

Cbr 125 mi Cbf 150 mi ?

• cbr 125r

Oy: 22 53.7%
  • cbf 150

Oy: 19 46.3%

• Kullanılan toplam oy
    41
Sanki motorla hep yarışlara katılıyorsunuz da tokatlamaktan bahsediyosunuz.

İkisi de çok kaliteli motorlar.Bence seçimini ona buna sorarak değil de gidip motorları görüp,üstüne oturarak eğer imkanın varsa deneyerek(bun olursa süper olur) yapabilirsin.Hangisine kanın ısınıyorsa,hangisi gözüne güzel geliyorsa,ihangisinde daha rahat ediyorsan onu almalısın.

oooo ben yokken konu bayagıı ısınmış :) bn 2sidene bktm cbr 125 diyorum tabikide artk kesn alacagm :D aranızaa en kısa sürede bnde katılıormmm :p smdlk 1 ay fln scooterla idare edicez.. bu zmn dilimi gcmez walla :p bkle bni cbr bn geliorm (siyah)+ siyah mont + siyah kask + dizlik +eldiven yeaaahh !! :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------

smdi heycanlandım haa :)

arkadaşlar ben ikisini de kullandım tamamen ama tamamen farklı motorlar
cbf nin rahatlığı büyüklüğü ve de yakıtı herşeye bedel
şehiriçinde çoook daha rahat
cbr güzel bir arkadaş yanlız istediklerini veremiyor
cbf ondan istenilenleri yapabiliyor
kullanım amaçları farklı
teşekkürler

cbr125im var fakat ben bu iki motordan ziyade ybr 125i öneririm şehir içi kullanımda çok rahat hem az yakar işini görür bu benim görüşüm cbrım var fakat hem mennumum hemde değilim artıları ve eksileri var cbrı önermem açıkçası!

Biraz araştırırsan ; CBR 125 ile TVS Apache 150'nin kıyaslanacağını anlarsın. CBF seri bir motor değil CBR 125 13,5 Beygir sınıfına göre seri bir motor TVS ApacheDE aynı şekilde 13,5 Beygir çok seri bir motor kullananlar bilir.Hatta hem YBR hem CBR hem CBF hem Apache kullananlar çok iyi bilir diyeyim kıyaslamaları.
Bana sorarsan YBR , CBR , Apacheyi kıyasla YBR yavaş kalır aralarında biraz ama sağlam dayanıklı motordur kendini kanıtlamış tipide güzel ben apache kullanıcısıyım bana sorsan Apache alırım.

bence biraz daha araşırsan bu balığın birebir aynısından en az 5 tane bulursun.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 AM ----------

oooo ben yokken konu bayagıı ısınmış :) bn 2sidene bktm cbr 125 diyorum tabikide artk kesn alacagm :D aranızaa en kısa sürede bnde katılıormmm :p smdlk 1 ay fln scooterla idare edicez.. bu zmn dilimi gcmez walla :p bkle bni cbr bn geliorm (siyah)+ siyah mont + siyah kask + dizlik +eldiven yeaaahh !! :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------

smdi heycanlandım haa :)

küçük bir not: Cbr 125 ler 2009 yılında dahi Türkiye de 2009 satılmasına rağmen diğer ülkelerde ki kafa granajı ile aynı değildir.
2010 da da 2008 den bu yana avrupada satılan modeli (abileri gibi çift farlı)
olan modeli gelecek. Aldığın motor eski kasa ya düşecek bu da parasal anlamda ikinci elde zarar etmeni sağlar.

küçük bir not: Cbr 125 ler 2009 yılında dahi Türkiye de 2009 satılmasına rağmen diğer ülkelerde ki kafa granajı ile aynı değildir.
olan modeli gelecek. Aldığın motor eski kasa ya düşecek bu da parasal anlamda ikinci elde zarar etmeni sağlar.[/QUOTE]

ya kesin bi açıklama yada sağlam bi kaynak varmı bu konuda gerçekten onu bekliyorum bnde :pale:

olan modeli gelecek. Aldığın motor eski kasa ya düşecek bu da parasal anlamda ikinci elde zarar etmeni sağlar.

ya kesin bi açıklama yada sağlam bi kaynak varmı bu konuda gerçekten onu bekliyorum bnde :pale:[/QUOTE]

bn aldktan snra gelirse kahrolurum walla digeri çok faça duruyo :):cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar