[Ankara - MT]

Hoşbulduk :) Nerdeydi usta birliği,nasıl geçmiş rahat mıymış?Ankara için biraz disiplinli ve zor diyolar

OPtimum tayfası 10:30 - 11:00 arası orda o zaman anlaşılan. Yarın görüşmek üzere beyler..

Fatih ben optimuma gelecegim armadaya gelmiyorum bilgin olsun

tamamdır. sabah görüşürüz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 AM ----------

Hoşbulduk :) Nerdeydi usta birliği,nasıl geçmiş rahat mıymış?Ankara için biraz disiplinli ve zor diyolar

hava lojistik komutanlığı. evet ankara'da yada herhangi batı illerinde askerlik biraz daha zordur. disiplin daha fazladır. ama en azından çrşı izni olucak ve kızılay'da gezebilecek. bence değer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------

OPtimum tayfası 10:30 - 11:00 arası orda o zaman anlaşılan. Yarın görüşmek üzere beyler..

tamam serkan. yarın optimumda görüşürüz

jr.

abi yolda da dururuz dert değil. kızılcanın içinden kömür alırız. hadi görüşmek üzere

ankara

ankarada hafta sonu suruslerıne cıkan arkadaslar, bana da haber verırmısınız?

ve mumkunse bayan suruculerın oldugu grublar da yer almak ısterım yanlızlık cekmek ıstemem.

Tel : 0543 249 9850 - ceylan

jr.

gunaydın gençlik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:55 AM ----------

fatih sen nerede oturuyordun?

bendekiler iyi çıkmamış. objektifi silmeyi unutmuşum. yazık oldu onca fotoğrafa.:pr:
zaten motorum da yan yatmış:pr::pr:
ama herşeye rağmen ben çok mutlu oldum. teşekkürler arkadaşlar:)

hocam valla benim de içim sızım sızım sızladı bütün gün, şu fotoları görsem de bari sizlerle gezmiş kadar olsam hiç değilse...

neyse birdahaki gezide beraber oluruz. sıkma canını. içini daha fazla sızlatmak istemem ama manzara süperdi. kimbilir nasıl fotoğraflar yakalardın?

bakarsın bu pazar da eskişehire gideriz. porsukta çay içip çiğ börek yeriz. sonrada yeni yapılan porsuk beach de yüzeriz. sen gel yeterki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------

sertaç hadi abi. fotoğrafları bekliyoruz. acele lütfen:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar