Sürekli Başına Bi Haller Gelen Forum Üyeleri...

arkadaşım benden 6 ay önce üye olduğun halde benim 1.100 mesajıma karşın 12 bin küsür mesaj atmadın mı?
kaldı ki bu üyelik süresinin yarısını da banlı geçirdin, yoksa herhal 20 bin olurdu :farao:
karışma milletin işine :p

arkadaşım beni nelson mandala olarak düşün...martın luther kıng düşün...dalaylama düşün..öğreti hedef insanı düşün...zamanında acılar çektik bugünlere geldik...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arkadaşım beni nelson mandala olarak düşün...martın luther kıng düşün...dalaylama düşün..öğreti hedef insanı düşün...zamanında acılar çektik bugünlere geldik...:p

daha çok ayuluğundan bu kadar çok cezalandırıldığını düşünüyorum :p

çok ayıp öle ayu filan lütfen topiğin kalitesini düşürmiyelim :farao: :p

Allah razı olsun tatlı cadı...Mevlamın yarattığı ben harikuladeyi :p bir ayıya benzetmek insanlığa sığmaz...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 PM ----------

Sizi çok Malcolm x gördüm..Metehan bey:)

abi kendi topiğimi sulandırdım napim...:) adamlar bana bulaşmadan yapamıyorlar...:):wiinkk:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
abi kendi topiğimi sulandırdım napim...:) adamlar bana bulaşmadan yapamıyorlar...:):wiinkk:

sırf senin yüzünden doktora gittim, kitlemanyak olmuşum
bir nevi sadist eğilim yani
gördüğüm yerde kitlemeden duramıyorum
düş yakamdan, girme buralara, dağa bayıra ver kendini, özüne dön :p

Samsundaki sirkten alınıp tedavi için Hayvan barına konduğunu biliyoruz...ait olduğun erden kaçın başımıza musallat oldun...burda terapi görmek istersen yanılırsın...:p

haklısın metahan ama ne yapacaksın, yaş sınırı koyamazsın seviye sınırı koyamazsın burası karma bi grup her türlü memleketim insanı mevcut :mrgreen:
En güzeli benim yaptığım gibi hoşuna gitmeyen başlığı okumayacaksın, yada açtın okudun cevap vs. yazmadan kaçacaksın hemen topikten:p

Yaş sınırı belki koyamayız ama seviye sınırı koymak için demiş zaten metehan :cat: seviye sınırı koyulabilir yazılan mesajlarda bazen o seviye sınırları öle bi aşılıyoki:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 PM ----------

Ayrıca salladığını çaktırmayanın sınırsız sallayabilitesi vardır gözümde, saygı duyarım.
İiide ya çaktırdıkları zaman salladıklarını:silent::)

ön yargılı birçok arkadas var .bişeyi tutturuyolar illa . sanane kardeşim motr bnm değilmi aynayıda sökerim farıma flaşta koyarım.biraz arkadas gibi olun ne bu bukladar ciddilk diğer bi araba fan sitesinde üyeyim bazı syler normal karsılanıyor burada ise öyle değil.

mete abi dört dörtlük izlenimlerin var bravaoo...

bide modlarla ilgili baya bi sorunların var yanılmıyosam her seferinde onlarada değinmeden geçmiyosun alışkanlıkmı yaptı ne..:mrgreen:
forumun en tanınmış simasıda sensin bu arada kanatimce..

Çok doğru bir söz ; eski yazılanları okuyorum neredeyse motor tamircisi oldum teknik konuşuyorum son zamanlarda haber siteleri gibi olduydu yine kim düşmüş diye bakar olduyduk. Lütfen kaza yaptıysanız ve gözleriniz bu dünya ya bakıyorsa kaza konuları açmayın yok öbür dünya ya bakıyorsa vekalet bırakın bir arkadaşınıza o açsın bianlamı kalmayacak ama .....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar