Sürekli Başına Bi Haller Gelen Forum Üyeleri...

sana bişi diimmi sabah kahvaltıda ne yemiş sor bilmez o panda yavrusu :D

sana kast değildir, cunku çok heyecanlı bi ton arkadasımız var :cat:

zaman geçtikçe forumun dıştan gorunus halını daha cok anlayacaksın, toplantılara katıldıkça aktif oldukça herseyı daha iyi anlıyacaksın;) yani işin pijliğini çözdüğünde usta olucaksın :p ama askerlik bitmiş olacak o zamana kadar :p

keyfine bak dostum :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tesekür Ederim de Toplantılar bana uzak :/ Mugla mt de pek bi hareketlilik göremiyorum bide ben mugla merkeze uzagım biraz :/:/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tesekür Ederim =)

Babu birader, hedef direk sen değilsindir.
ara sıra senin attığın konulardanda lazım yani, maksat forum şenlensin :)
ama dönem dönem bu "yan yattım, çamura battım, grenajım çizildi" konuları yoğunlaşınca hafiften bi bunalma oluyo emektarlar ve düzenli takip ediciler arasında.
ki mete_han geyiğin kralını çeviren adam :p
geyikte olur, çerez konularda açılır, ciddi tartışma platformlarıda oluşur.
hepsinden olsun.
ama yoğunluk mete_hanın bahsettiği tarafa kaydımı boğucu oluyo,
pek yapacak bişey yok.
bu kadar online'ı olan, böyle patır patır mesajlar atılan sitede olur böyle şeyler zaman zaman.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet anlıyorum.Bbmla kale diregine tosladıkdan sona alınganlık basladı gbi bende :D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet haklısın adam benzinim bitti diye topic açıyor:mrgreen:

Bir deli kuyuya bi taş atmış bin akıllı çıkaramamış.

Yok piyasada. Bu topicte bi sürü cevap hakkınız var metehan bey. Lütfen Hakkınızı kullanınız.

Son zamanların modası bazı genc arkadaşların sıklıkla can sıkıntısıyla paralel bir şekilde açtıkları kaza bela topiklerinden gına geldi...

hani diyorum ki başınıza gelen bu elzem olayların çoğu abidik gubudik bazılarıda uyduruk...:cherry:

okuyanda bilip bilmeden ah vah ediyor...halbuki ben dikkatli bir forum takipcisi olarak bazılarının uydurmaya meyilli üyelerden acemi senaryoları olduğunu anlıyorum...herkes anlıyorda tepki vermek yerine iyice şişiriyorlar...elemanda coşup bir dahaki seferinde nasıl daha saçmalarım diye heyecan yapıyor...

[COLOR="Red"]ben tınlamamda forum kalitesi düşüyor...çoluk çocuk sitesi oldu diyorlar dedikodu oluyor...çanak tutmayın bu olaylara...[/COLOR]modlar kaliteli düzgün şeyleri polemik var diye tırsıp kilitler bu saçmalıklara ses etmezler..o yüzden üyelere hitaben yazdım...

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Son düzenleme:
çoluk çocuk sitesi oldu diyorlar dedikodu oluyor...çanak tutmayın bu olaylara

Bence bu işin çoluk çocuklukla alakası yok.
Ben de 17 yaşındayım yasal olarak bende çocuğum hala:)
Bu durum yalan söylemek ve kendini ispatlamaya çalışma durumudur
ve her yaştan insan böyle şeyler yapabilir.

hedef göstermek gibi olmasında "son oto boka topik açma rekoru kartezyenx de...":p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hedef göstermek gibi olmasında "son oto boka topik açma rekoru kartezyenx de...":p

arkadaşım benden 6 ay önce üye olduğun halde benim 1.100 mesajıma karşın 12 bin küsür mesaj atmadın mı?
kaldı ki bu üyelik süresinin yarısını da banlı geçirdin, yoksa herhal 20 bin olurdu :farao:
karışma milletin işine :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar