Arkadaşlarım, dostlarım, MT Bursa grubunun çok değerli üyeleri. Eğer beni başkan yaparsanız her yere motorsiklet özel yolları döşeteceğim. Her üyeye ücretsiz motorsiklet bakımı, kask, mont vb. sağlayacağım. Her üyeye düşük faizli uzun vadeli 0 motorsiklet kredisi verdireceğim. Bursa'yı Motorsiklet kullanımında lider şehir yapacağım. Evet onu da yapacağım bunu da yapacağım.. Vallaa bak.
Hehheheheee politikacılar gibi bol keseden vaat dağıtmak iyi oluyormuş yahu.
Şaka bir yana bu başkan konusunu ve başkan olarak adımın ortaya atılmasını yeni okudum. Ne yalan söyleyeyim, adımın böyle bir konuda geçmesi beni mutlu etti, gururlandırdı. Sağolun varolun. Eğer bu başkanlık konusu ciddileşir ve arkadaşlarım bu göreve beni getirecek olurlarsa bu konuda elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.
Evet bu konudaki düşüncelerim bunlar. Top yine sizlerde şimdi...
aynen belirli biyer şart bu şekilde çok kopukluk oluyor anca geziden geziye görüşülüyor sayı olarak baya kalabalıklaştık ama kimse kimseyi tanımıyor.yolda belki sık sık karşılaşılaşıyoruz burda sohbet ediyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz bu siteye üye olmadan önce bu carfurun ordaki sütaşta bi gurup her çarşamba toplanıyordu bizimde o tarz belli bir yerimiz belli bi günümüz olursa süper olcak o gün illa gelceksin diye cluplerinki gibi bi zorunlulukta olmaz kişi olarak zaten baya kalabalık olduğumuz için gelen kişinin yanlız kalması söz konusu olmaz ama yerimiz buluşma saatimiz belli olur.
böle rahat toplana bileceğimiz bi yer bilen varmı motorlarında sorun olmicağı carfurun ordaki sütaşın orası o yönden çok uygun hem kapalı mekanı hem açık yeri var yaz kış rahat toplanıla bilir ben orayı öneriyorum
Evet İftar yemeğimizin gündemi de oluştu kendiliğinden.
1-Başkanlık Sistemi'nin tartışılıp karara bağlanması,
2-Hafta içi standart bir buluşma yeri ve zamanı kararlaştırılması,
3-İstanbul Gezisi'nin ana hatlarıyla tartışılması,
Evet İftar yemeğimizin gündemi de oluştu kendiliğinden.
1-Başkanlık Sistemi'nin tartışılıp karara bağlanması,
2-Hafta içi standart bir buluşma yeri ve zamanı kararlaştırılması,
3-İstanbul Gezisi'nin ana hatlarıyla tartışılması,
sabit biyer daha iyi olacak gibi arkadaşların dediği gibi haftanın şu günü şurdayız diyebilelim yeni üye olan arkadaşlarda direk gelirler tanışırız yerimiz belli olsun çoğu kişi sanırım şehir merkezinde kültürpark vitamin cafe daha merkezi olacak bencede gezilerde falanda aynı yerde toplanılıp ordan çıkılır ordamı buluşalım burdamı derdimizde olmaz ahanda herşeyi hallettik gezilere nerden çıkılcanı bile:queen:bu hızla biz türkiyeyi bile elden geçiririz:cherry:n_tuncak
Bencede iyi olur,Bulvar taraflarıda ortak bir nokta gibi sayılabilir,ya da her hafta farklı bir yerlerde toplanadabiliriz.İçecekler başkandan(Pınar seninle arkadaşlımız tehlikeye düşmesin ama ben bu başkana yüklenirim)
Liste güncelleme
13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)
Ooo cem Amcamız Amcalıktan başkanlığa terfi ediyor...Veeee tarihinde ilk defa bir motosiklet grubunun başkanlığını 4 tekerlek kullanıcısı temsil edecek,işte ben bunu seviyorum farklılık,sınırsızlık,çeşitlilik ve özgürlük.Hayırlı uğurlu olsun Cem başkan,En Büyük Başkan Bizim Başkan8(yalakalığım sonucu beleş bakım ve yağ değişimi isterim:cherry
Bencede iyi olur,Bulvar taraflarıda ortak bir nokta gibi sayılabilir,ya da her hafta farklı bir yerlerde toplanadabiliriz.İçecekler başkandan(Pınar seninle arkadaşlımız tehlikeye düşmesin ama ben bu başkana yüklenirim:cherry
Sayın Başkanım,Bu arda saati ve tarihi yeni belirlenen Bursa Spor maçı ile ilgili çakışan iftar yemeğimiz hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz.Acaba durumu 1 gün yahut 2 gün öncesinin akşamına erteleskmi diyorum.Geçen seneki iftar yemeğimiz cuma günü olmuştu.Mesela aynı haftanın cuması mı olsa 11 Eylül gibi uygun diyorum.Nasıl olsa iftar ve genelde herkes o saatlerde evlerinde oluyor...
Gerekli değişiklikleri ayarlayıp organize edebilmek için ben ve ilçe komisyonum(blue dolunay,Mudanyali) emir ve görüşlerinizi bekliyoruz...:cat:
Liste güncelleme
13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)
Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Desparadoks
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-Engindmn
12-Baklawah
13-Blue dolunay
14-Huskar
15-n_tuncak
16-harlequin
Ben yıldönümü olayını geçen sene ile ayni gün olan 20 eylül akşamı yani bayramın 1. Günü olarak ortaya atmıştım... Bundan önceki herhangi bi tarihte iftar yemeği düzenleyebiliriz... Bayramın 1. Günü akşamınada hem bayramlaşma hemde yıldönümü babında bir buluşma düzenleyebiliriz... Hem gelenekselleşmiş olur... Ne dersiniz... ?