sakın haaa güzel kardeşim. bide eski motorcuyum diyosun 90 model olsun japon olsun dertsiz başına dert mi lazım. biz aldıkda ne oldu.
keeway i bilmem ama benim arkadaşımda roadstar var 28 bin km yi devirdi normal bakımları dışında daha motoruna anahtar değmedi bir gün bile yolda bırakmadı çokda memnun..
90 model git japon al zihniyetinide şiddetle kınıyorum bir abimizde cbx 750 var adam 3 kez motor yapdı motor 1.6 araba gibide benzin yakıyor
bir arkadaşda ls 650 var çocuk devamlı tamirciye gitmekden illalah etti..
yok yani öyle bir şey git 90 model japon al diye millet ağzına ciklet gibi dolamış çin alıcağına git 90 model japon al git al gör bakalım anyayı konyayı ne sıkıntılar çekiceksin git tamircilere içerde bir ton eski japonların tamirde olduğunu görürsün
bunu kim diyor eski bir en 500 sahibi diyor 93 model KLX650C sahibi diyor bende gittim çin malı alıcağıma eski japon alırım dedim o zamanlar öyle bir görüşüm vardı gördüm anyayı konyayı yolda o klx le ne kadar kaldığımın haddi hesabı yok siyah duman atması deli gibi yağ yakması her yerinden garip sesler gelmesi
yani yok öyle bir şey inanmayın millet eskisini elindeki hurdasını satmak için git japon al daha iyi yalanı uyduruyor.. sürdükçe bir çok sorununu görüyorsun motorun..
benim çinlimde oldu jinlunum da vardı regalim de vardı sattım her eski kötüde değildir gn250 imde oldu gn 250 ile istanbul izmir yapdım motor banamısın demedi oda var ama her eski motorda o kadar iyi çıkıcak diye bir şey yok bu tamamen bir kumar.. en son silverwing im vardı sattım..
kumara gerek yok yani git sıfır çinli al v motor en fazla vericeği sıkıntı ne olabilir ufak tefek şeyler olur bunu kesin demiyorum belki hiç olmaz belki çok olur ama neticede sıfır malda fabrikanın 2 yıl garantisi var bir şey olursa cebinden paran çıkmaz garantiden halledersin..