Merhaba arkadaşlar ismim mustafa 19 yaşındayım

Merhaba arkadaşlar ismim mustafa 19 yaşındayım Ankara'da oturuyorum motoran 125 etna motosikletim vardı titreşim yüzünden sattım şuan yok :) Allah nasip ederse kanuni racer 200 almayı düşünüyorum

öncelikle hoşgeldin diyorum...kalıcı olman dileğiyle... yalnız etna yı titreşim yüzünden sattıktan sonra yine titreşimli racer almak çok da mantıklı gibi gelmiyor bana ...

öncelikle hoşgeldin diyorum...kalıcı olman dileğiyle... yalnız etna yı titreşim yüzünden sattıktan sonra yine titreşimli racer almak çok da mantıklı gibi gelmiyor bana ...

Hoş bulduk.İlgin için teşekkür ederim arkadaşım araştırma içerisindeyim kimi diyor titreşim Yeni S modellerinde yok kimi diyor titreşim var.Çok kararsız kaldım iyi bi araştırma sonucu bir motosiklet almalıyım.

Hoş bulduk.İlgin için teşekkür ederim arkadaşım araştırma içerisindeyim kimi diyor titreşim Yeni S modellerinde yok kimi diyor titreşim var.Çok kararsız kaldım iyi bi araştırma sonucu bir motosiklet almalıyım.

kardeşim kanuni tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabi para da karar da senin ama aynı paralara çok temiz 0 gibin ybr bulabilirsin hemde az üzülürsün :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z

Hoşgeldin Bence Bayiye Git Kandırabilirsen Motoru Çalıştırsınlar Üstüne Oturup Gaz Vererek Titreşime Bak Fazla Gelirse sana titreşimsiz ybr alırız birtane

bence kanuniden uzak dur. sıfırı 3.500 tl. bu fiyata tertemiz bir honda cbr 125 bulabilirsin honda kanuniden çok daha kaliteli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar