[Adana - MT]

zafer abi çok geçmiş olsun
hafta sonu bi kuzu çevirelim bence adana mt olarak maksat kan aksık nazarlardan uzak olalım :cherry: ::dpac::::dpac::

Günaydın Millet

Dün hepberaber iftara gittiğimiz için datlu yalan oldu, haftaya inşallah :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Millet

Dün hepberaber iftara gittiğimiz için datlu yalan oldu, haftaya inşallah :salut:

Günaydın herkese....He he he he bu benim rekorum herhalde ... bu saatte pek mümkün değil bilgisayarda olamam ya....Zaferim benim için haftaya ertelediniz demi datluyu...mersi kardeşim....

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
zafer abi çok geçmiş olsun
hafta sonu bi kuzu çevirelim bence adana mt olarak maksat kan aksık nazarlardan uzak olalım :cherry: ::dpac::::dpac::

ağzından bal damlıyor kardeşim benim, hem isonun bir sözü vardı onuda aradan çıkarmış olur:cherry: zamanında dediğimizde cimriliği bırakıp koyunu kesseydi bu kazalar olmayacaktı büyük ihtimalle, neyse artık keseceğine eminim, hem bak zaferde niyetliymiş, beraber bir koyun kesseniz yeter bence bizim MT ye:cat:.
tamam ben pazar günü müsaitim arkadaşlar:)
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

günaydın arkadaşlar:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 AM ----------

bora abim maşallah teknik konularada deyiniyorsun artık :cat: :)
o zaman sana bir soru abi:
benim cbf 58 beygir bunun beygirini arttıtmam nasıl mümkün olur, ve sınırı nedir:silent:
bekliyorum abi, bilirsen sana özel bir ikramım var:)

günaydın herkese,hayırlı işler bol kazançlar kazasız belasız sürüşler dilerim,

akşam datlılar yalan oldu,datlılar diyorum çünküüüü birileri FAZER ALDI ama tezgaha geldik,unutmadık unutmayacağız

ZAFER ve FAZER iki datluuuuuuuuu borcunuz var

gürselim 58 beygir nerene yetmiyor ne yapmaya çalışıyorsun,akıllı ol ciğerim başına iş açma bu krizde

Adana İl Temsilcisi
ağzından bal damlıyor kardeşim benim, hem isonun bir sözü vardı onuda aradan çıkarmış olur:cherry: zamanında dediğimizde cimriliği bırakıp koyunu kesseydi bu kazalar olmayacaktı büyük ihtimalle, neyse artık keseceğine eminim, hem bak zaferde niyetliymiş, beraber bir koyun kesseniz yeter bence bizim MT ye:cat:.
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

AYNEN KATILIYORUM.:cat:

benim cbf 58 beygir bunun beygirini arttıtmam nasıl mümkün olur, ve sınırı nedir:silent:

ŞİMDİK,AT PAZARINA GİDECEN,ORADAN BESİLİ KAÇ TANE BEYGİR İSTİYORSAN ALACAN,MOTORUN ÖNÜNE BAĞLAYACAN.HAA BU ARADA SINIRI YOK,KESENE BAĞLI :queen:

günaydın arkadaşlar:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 AM ----------

Gürselim ben sööliyim...Önce yüreğir hayvan pazarına gidiyorsun....Orada beygir bölümü var...mini etekli güzel bi baaayan seni karşılar....ona diyorsun ki bana beygir lazım....oda sana seninki kaç tane diyor ....sen 58 diyorsun...oda sana motorun alabileceği kadar beygir tavsiye ediyor....

:queen::queen::queen::queen::

abi gürsel abimin parayla işi olmaz.biz beygirlerin kıralı olan mustang,ları parasız amerikadan yakalar getiririz sizler merak etmeyinn:queen:

bu hafta sonu nereler gezilior bi plan varmı uzun zamandır net e giremedim kısa bi vaktim var onuda bi nete girip çıkmakla değerlendirdim sf. yı gezemedim bile iii geziler

afiyet olsun sahurcular:)
beygir mevzusuna yarın girecem:mrgreen:, sabah işten çıktığımda size bir yorgunluk çayı ısmarlayacam:)

Günaydın Millet

Yanlış anlaşılmadan açıklık getireyim; kurban kesince eti bize düşmeeeez :bounce:
Adana MT kurbana sulanmayalım lütfen :cherry:

Gürselim senin motora turbo takalım. 58BG çok iyi aslında ama anlaşılan sende karıncalanma başlamış. Her türlü motor projende çalışırım :cat:

gürselim 58 beygir nerene yetmiyor ne yapmaya çalışıyorsun,akıllı ol ciğerim başına iş açma bu krizde

cengizim abim maksat tasarruf, ayıkmamışsın sen.bi araştır cbf500 kaç beygir:)
ŞİMDİK,AT PAZARINA GİDECEN,ORADAN BESİLİ KAÇ TANE BEYGİR İSTİYORSAN ALACAN,MOTORUN ÖNÜNE BAĞLAYACAN.HAA BU ARADA SINIRI YOK,KESENE BAĞLI :queen:

yanlış cevap bora abicim, çay işini unut:mrgreen:
ama şu var öyle birşey yapalım desem kim kesecek:silent: benim aklıma bir tek çakma adaşım geliyor:cherry: tam kasap tipi var:p
Gürselim ben sööliyim...Önce yüreğir hayvan pazarına gidiyorsun....Orada beygir bölümü var...mini etekli güzel bi baaayan seni karşılar....ona diyorsun ki bana beygir lazım....oda sana seninki kaç tane diyor ....sen 58 diyorsun...oda sana motorun alabileceği kadar beygir tavsiye ediyor....

:queen::queen::queen::queen::

millet ordan çıkmaz herhalde :queen:
abi gürsel abimin parayla işi olmaz.biz beygirlerin kıralı olan mustang,ları parasız amerikadan yakalar getiririz sizler merak etmeyinn:queen:

eyvallah cengizim sen insandan anlıyon bak :queen:
Gürselim senin motora turbo takalım. 58BG çok iyi aslında ama anlaşılan sende karıncalanma başlamış. Her türlü motor projende çalışırım :cat:

sen yaparım dersen olur tabiki zaferim

buyrun çayınız:queen:

böylesi herzaman ele geçmez, demliği bitirmeyin:mrgreen:
DSC00481.jpg

buda bora abim için tuttuğum özel balık:queen: hani çok sever ya

DSC00480.jpg

DSC00482.jpg

ilaç ilaç, akşam yanıma gelmediniz, gelen olsa şifa niyetine içirecektim:cat:

DSC00483.jpg

ya hergün biraz daha aşkım artıyor vallaa

DSC00484.jpg

şu plakanın güzelliğine bak

DSC00485.jpg

sabaha kadar levrek peşinde koşmuş ve bitik duruma gelmiş şahinim, bakışına gurban :queen:

DSC00486.jpg

karizmaya bak beee:p terlikler italyadan gelme

DSC00487.jpg

günaydın arkadaşlarım abilerim,kardeşlerim herkese hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar dilerim

gürselim iyi stres atmışsın evdeki yaşlıları bırakabilsem takılırım sana ama ne zaman ne olacağı belli olmadığı için ev kuşuyum bu aralar,

abi her zaman.inan aynı durumdayız.benimde anne bu aralar ağrılarda:salut: yalnız şu var, sanki beni görünce daha artıyor ağrıları, sabah işten geldim ben kapıdan girene kadar hiç ses yoktu herkes huzur içindeydi, ben girdim feryat başladı:bounce: ayyy ölüyoooom:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar