motorla kız kaçırdık

kendi kendini ihbar eden ilk üyemiz olmaya adaysın arkadasım.. bu siteyi polislerde geziyor.. :) ..hatta belkibu bu forumu okuyan bir polis senin profilden kaldıgın semte bakıp ordaki kız kaçırma olaylarını araştırmayabile başlamış olabilir.. bence hemen yok et bu forumu..seninki aynı dün aksam bir motor çaldık demeye benzemiş :cyclopsan:mrgreen:

Aynen katılıyorum dostum:cat:

en hızlı yöntem trafiğede takılmazsın.

:queen::queen::queen:

Hayırlısı olsun artık da, senin bu konuyu açman iyi olmadı. Aramızdaki motorize polis arkadaşlar ve kızın ailesinden biride bu konuyu okumuş olabilir. Sonra motordan uzakta yardım ve yataklıktan bir kaç ay ya da yıl hapis yatmakta var. Dua et sen aileler anlaşsın.

hakim bey kız reşit :):):):):) bilmiorm da sanmam bişi olacaanı

zuhahahaha Allah mesut etsin :D ilerde düğün yaparlarsa bizide çağarsınlar,pastanın üzerindeki gelin ve damat biblolarıda motosiklet üzerinde olsun :D

allah mesut etsin e motorcuda kızı traktörle kaçıracak degil ya:):):)ama almanız gereken gönüller öpmeniz gereken eller var unutmayın

motosiklete binmenin eski türklerde ata binme geleneğinden geldiğini ve atlara verdiği değerlerden geldiğini düşünüyorum:queen:
Ben de sana katılıyorum.::plus1::
Ayrıca daha önce bir akrabam kız kaçırdı evlendiler.Kızın ailesi yüzünden mahkemelik olduk.Dayımı dövmeye çalışmış kızın abisi benim dayımda almış arabadan levyeyi vermiş dalgayı.

Karagümrük yanıyor polis beni arıyor
Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor
Ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor
Bunu bir tek sevgilim bir de Allah biliyor

Sen bu şarkıyla takıl :queen:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
kızın babası biraz aksiydi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 PM ----------

kızı kaçıran ben değilim, çok sevdiğim bi arkadaşım, aslında motorumu kimseye vermem ama, bende onu kıramadım, kızı kaçırdıktan sonra motora bir zarar vermemiş , çok sevindim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

heyecandan çekemedik, aslında o anı ölümsüzleştirmek lazımdı:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------

kızın yaşı tutuyor ama, şimdi ailesi kızı fellik fellik aryorlar, tabi babasının benim motorumla kızının kaçırıldığından haberi yok:mrgreen:

sen motoru arkadaşına veriyorsun arkadaşın kızı kaçırıyor ve senin resim çekmeye fırsatın olmuyor ben burda bir gariplik var diyorum

Düğünlerde gelin arabası yerine gelin motosikleti kullanan varmıdır merak ediom :cherry:

Konu ufaktan hortlamışş dedim yine mi kaçırdılar birini :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------

Düğünlerde gelin arabası yerine gelin motosikleti kullanan varmıdır merak ediom :cherry:

Geçen ay izmirde bir abimizin düğünü oldu o şekilde

65701234420716606463566.jpg

nasıl oluyor muymuş?

Mersin İl Temsilcisi
Tam makara topic olmuş. Tabii 3 ay öncesinin hortlak topiki...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topic kilitlenir çünkü yasadışı bir eylem :)

Allah mutlu mesut bahtiyar etsin :rendeer:

darısı başına erdem abi:p

Sayın modlar şaka bir yana yasadışı bir olay hemde anasayfada rahatsızlık veren bir konu.Motorla olan tek ilgisi yapılan eylemde kullanılan bir araç.Ana sayfaya yakışmayan bir konu.Kilitlenmesini talep ediyorum...

Son düzenleme:
bu arkadaşın bu aksiyonlu konularına inanmadığımı daha öncede belirtmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar