Honda Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 1 ay önce aldığım cbx 250 den çoooook sıkıldım itiraf ediyorum.ilk zamanlar kabul hosuma gidiyordu.ama şu egzantrikten gelen ses beni soğuttu 16 binde aldım ben almadan bilmem kaç bin km öncede bu ses warmış .ki piyasadaki çoğu twister dada bu ses war..kendime inanamıyorum ya şu kıçı kırık çin motorlarının egzos seslerine bile imrenir oldum:( 1 ayda yakıta werdiğim 300 lirada açıkçası bana koydu.650 lik bi enduro ile nasıl aynı yakar 250 cc anlamadım.süspansiyon çok sert. rüzgarlı hawada hacıyatmaz gibi gidiyorum güven wermiyo...aynı paraya gs 500 almadığım için çok pişmanım..kabul 150 cc ile arasında bariz fark war.ama ıkına sıkıla 130 u geçecem die kasmanın anlamı yokk.parçalarının neden bukadar pahalı olduğunun mantıklı bi açıklamasını serwisi bile yapamazken..kendimi awutmaktan çok sıkıldım..eş değer fiyata 1 enduro yada gs 500 alacağım eğer aldığım fiyata elimden çıkarabilirsem..

Araştırana bir sürü enduro motor var uygun fiyata.cbf250'nin amortisörler gerçekten sert.Asfalt dışına çıkmaya gelmiyo.Ben cbf250'yi 1 hafta kullandıktan sonra hemen sattım.İyi ki de satmışım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 PM ----------

yapma be recep abi,
yine aynı konuya deyiniyorsun.

Cihan boşver şu cbf250'yi.Biz ne zaman dl 650 alıcaz.Onun hesabını yapalım.Geçen gün Uludağ yolunda cbf150 ile bi yollara girdim şaşarsın.Hani izniğe geldiğinizde asfalttan çıkıp taşlık bi yola girmiştik ya.O yoldan daha beter bi yola girdim.Ormanın içinden 25 km öyle bozuk yolda gittim.Eyvah dedim bu motor yolda bırakacak.Ama tık demedi cbf150.O yolda cbf250 ile gitseydim ya ben haşat olurdum ya da motor.Bize bi dl650 ya da kle500 gibi güzel bi enduro lazım.Bu cbf250 asfalt motoru.Biz dağları bayırlar gezmeyi severiz.

ne konpıle farı honda servısının cbf 250 anpulune ıstedıgı fıyat konpıle far vardır bı 300 lıra senın cbf 150 ıle cınlı scoterın debrıyajı aynı olması normal cunku oda bı cınlıbenzın yerıne yag yakan bı motor:mrgreen:sen cbf 250 nın plastık aksamını sordunmu hıc hele gıt bıde on amortusor takımını sor gosterge panelını sorda bı dudagın ucuklasın
konpile mi sorayım?:queen:
bu arada konpil kim?

Cihan boşver şu cbf250'yi.Biz ne zaman dl 650 alıcaz.Onun hesabını yapalım.Geçen gün Uludağ yolunda cbf150 ile bi yollara girdim şaşarsın.Hani izniğe geldiğinizde asfalttan çıkıp taşlık bi yola girmiştik ya.O yoldan daha beter bi yola girdim.Ormanın içinden 25 km öyle bozuk yolda gittim.Eyvah dedim bu motor yolda bırakacak.Ama tık demedi cbf150.O yolda cbf250 ile gitseydim ya ben haşat olurdum ya da motor.Bize bi dl650 ya da kle500 gibi güzel bi enduro lazım.Bu cbf250 asfalt motoru.Biz dağları bayırlar gezmeyi severiz.

recep abi cbf 150 kullanırken dl dl diye araştırıyorduk, ancak cbf 150 sattıktan sonraki fikrimiz dahada değişti, dl ile fazeri karşılaştırınca bizi bazı zevklerimizden alıkoyacak bir motosiklet test ettik,
fazer konusu bizi da çok etkiledi, ikiside aynı hesap ancak dağ bayır artık geride kalıyor, ama bazen olur diyebiliriz.

neyse konu burası değil.
şu an cbf 250 kullanmaya devam, bayramda kuzenle 1000 km lik yolculugumuz var,

salı günü makinayı bakıma sokcam krank bilyaları egzantrik zinciri yağı tuzu... bakalım kaç liraya çıkacak.belki çıkaramam motor rehin kalır bikaç hafta :Dakşam babama motoru değiştircem dedim ağzıma s...:Dbende enduro keyfini şimdilik emanet motorlarla gidercm:( yağrın xt 600 alıyorum(emanet:)) tüm gün dağa taşa wurcam kendimi :D hayatımda sürdüğüm en zewkli motor daha önce kullanmayanlara şiddetle tawsiye ederim:) twister e çok yakıyor diyorum ama xt nin yanında...:)fakat xt fazlasıyla hakediyor hernekadar çok yaksada werdiği keyif hesabını yaptırmıyor yakıtın:)

Motosikleti
Tracer 7
Arkadaşlar,lastiklere doğru hava olarak kaç basmamız gerek?ön ve arka lastik olarak?

beyler km çevirici arıyorum.yardımcı olabilecek kimse var mı?
serviste 220 tl.şu an o parayı o ufacık parçaya vermek istemyorum

km teli neden kopar?cwp:benim gibi arazide kullanırsanız kesin kopar :D 80- 100 lira wardır die düşünmüştüm:D(sonuçta altın kaplama hatta elmas işlemeli flan:) ) 20 lira olduunu öğrenince sewindim :DDDD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar