motorcular hangi burçtan

hangi burçtansınız

• Kullanılan toplam oy
    154
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böle bi konu açılmış ankete dönüştüreyim dedim hangi burçtansınız

boğa dostum :D

Bi eli rakıda bi eli hatunda motor altında umrundamı dünya :bounce:

ewet eski bir konu daha önce açan arkadaş anket haline getirmemişti. O şekilde nasıl istatislik yapacaktı çok merak ediyorum. böylesi daha iyi olmuş. ellerine sağlık bu arada Mayıs 7 BOĞAAAAAA

vay anasını ya boğa açık ara önde burçla ne alakası olabilir bu tutkunun çözemedim :)

benimde 3 mayıs ..

Abi bu burç geyiğine inanmam aslında ama kendi burcum diyede söylemiyorum :) boğa burcundan bir tane dandik adama rastlamadım.
Boğa burcu erkeği üzerinde en çok konuşulan erkek türüdür. İnternetde arat gırla result çıkıyor,lüksüne,düşkündür,yumuşak başlıdır,efendidir,cooldur,kafası çalışan adamdır bir kere :D çalışmasa ne işi var iki teker üstünde.
Neyse Hürriyet Astroloji oldu vallahi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dur bakiim sonuç nolacak

Abi bu burç geyiğine inanmam aslında ama kendi burcum diyede söylemiyorum :) boğa burcundan bir tane dandik adama rastlamadım.
Boğa burcu erkeği üzerinde en çok konuşulan erkek türüdür. İnternetde arat gırla result çıkıyor,lüksüne,düşkündür,yumuşak başlıdır,efendidir,cooldur,kafası çalışan adamdır bir kere :D çalışmasa ne işi var iki teker üstünde.

kopardın abi beni yaw.. Hakkaten Bir Motorcu olarak doğmuşuz:queen:

hiç mi yengeç yok yavv.Ben aile baskısı ile motosikleti bıraktığımdan işaretleyemiorm ama, gönlüm motorcu yengeçlerden yana :(

maşallah inanmadığın çok belli oluyor:queen:

3 aralık yay özgürlüğüne düşkün sportmen seyyah yani bütün iyilikler ve güzellüklerin toplamı yay:mrgreen:

boğa bastırmaz boğa ezer. :p zaten 1boğa eşittir 10 diğer burç olduğundan dolayı içimiz rahat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar