motorcular hangi burçtan

hangi burçtansınız

• Kullanılan toplam oy
    154
Mersin İl Temsilcisi
kutup öküzü burcundanım, var mı itirazı olan?
yoksam ren öküzü burcundan mı olsam ne :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konu vardı niye açtın ki hacu..
alala.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kanuninin dizel motoru diyorsun..
cgbw9.gif

hacı sigarasızmı kaldın ne kafan sulanmış kanuninin mazotlu motoruda nerden çıktı şimdi ::baaas:: ::huuuh:: ::150:: ::eek:hmy:: ::sas::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------

Başlığı görür görmez ikizler demiştim ,şimdilik önde. İkizler karakter olarak çok uyuyor, kabına sığamayan, kıpır kıpır:):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi bu burç geyiğine inanmam aslında ama kendi burcum diyede söylemiyorum :) boğa burcundan bir tane dandik adama rastlamadım.
Boğa burcu erkeği üzerinde en çok konuşulan erkek türüdür. İnternetde arat gırla result çıkıyor,lüksüne,düşkündür,yumuşak başlıdır,efendidir,cooldur,kafası çalışan adamdır bir kere :D çalışmasa ne işi var iki teker üstünde.
Neyse Hürriyet Astroloji oldu vallahi :queen:

Bu ,burçlara inanmak konusu enteresan bi konu keza fal da öyle :) ben size fala bakmak la ilgili bi hikaye anlatiym ,olay almanyada yasanıyo 2 arkadaş var bunlardan 1 tanesi hergün falına baktırır, baktırmadan 1 gün gecirmez, diğeri asla ve asla inanmaz bu konu 2 arkadaş arasında sürekli tartışılır haldedir ,fala inanan arkadaş digerine sadece bir kez denemesini ister ve gittigi falcının herzaman dogruları söylediğini söyler ama inanmıyan adam okadar emindirki bunu denemeye değmez oldugunu düşünür ama bunu ispatlamak için sadece 1 defa gitmek ister , falcının karşısında çok rahattır ve sıra kendisinin falına gelir falcı adamın rahat tavırlarından rahatsız olur ama belli etmez ve sıra fala gelir adama ,,sen 100 binlerce insanın ölümüne neden olucaksın der adam ufak bir tebessümle gülümser ve tabi der , ordan ayrılırlar inanmıyan adam evivin yolunu tutar tam o sırada tiren raylarının üzerinde duran bir araba ve içinde unutulmuş ufak bir cocuk görür ve tren çocugun üzerine dogru geliyodur ! o an falın gercek oldugunu ve büyük ihtimalle çocugu kurtaramayacagını trenin araca carpıp raydan çıkacagını ve 1000 lerce kişinin olücegini düşünür kesinlikle bunu engellemelidir cok cabuk bir şekilde arabayı ordan kurtarır ve kılpayı tren dümdüz bi şekilde yoluna devam eder, falın gercekleşmediğini ve bununda bir tesadüf oldugunu biliyordur artık ,derin bir oh çeker,ufaklık sarışın şirin bir çocuktur, ve cocugun başını okşar burada ne işinvar, adın ne senin ?,, der,, çocuk ,benim adım,,,,, '' ADOLF '' !!! der :queen::mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar