Motosiklete (flaş gibi çakan lamba) eklenmesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birde güzel bir cd li oto teyp nasıl olur ama :p

şahsen ben düşünüyorum yani
yapıp ruhsata işleteceğim sonuçta modifiyeli araçlarda ruhsata işletip trafiğe çıkabiliyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 AM ----------

Yani şahsen bende olsa (gece yolculuğu için kullanırdım zaten) yasaksa yasak hiç umrumda değil

Ne kadar da yazarlarsa yazsınlar sonuçta bana veya başkasına zararı yok polisler bile daha kuvvetlisini kullanıyorlar. Yaşamama sebep olacaksa istedikleri kadar yazsınlar ceza istediği kadar yasak olsun...

Yürüyen sosyal ev diyoruz bu tip motorlara da :p

bende o motorun sahibi olduğuma göre ben satıcı mı oluyorum:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------

dide bu çakarların 3 mod luları var bizim burada münübüste gördüm istersen ayrı ayrı çakıyo istersen ikisi aynı anda çakıyo istersende sabit yanıyo bunlardan taksak beyninide kolay biyere koysakpolisi gördüğümüz zaman hemen sabite çeviririz adamda çakıyo derse abi temazsızlık var filan deriz yırtarız olmazmı:)

Bu çakar lamba gerçek manada Sol Şeritte hakkıyla hızlı gidebilen Cadde motorlarına yarar. Boşu boşuna ufak motorlara takıp serserilik yapmaya gerek yok bence.

Bu gidişle Hindistandaki otobüsler gibi olacak bizim motorlar. Ben beğenmiyorum, geçici bir heves. İlerde pişmanlıkla hatırlanacak bir uğraş.

sanırım polisdeki kırmızı mavi ledli bişey olması lazım

beyaz flaşörün zararı olmayacağının düşünüyorum.

motosikletlerin trafikte yıldız gibi parlamalarından yanayım,amaç trafikte sorunsuz ilerlemek sonuçta,bırakın diğerleri yansın anasınısatiymm....:mrgreen:

boşversene adamın motoru koskoca 250 cccomet ağır abi anlıycan metin kardeş sende bigün anlarsın öyle 250cc makina var diye hava yapma adamın zevkidir takar yakışır benim motorcu kardeşlerime her ne kadar sol şeritten gitmesek de

Çakarı direk gözle temas edecek değilde atıyorum ışığı yere doğru verecek şekilde monte etsek hem kimseye zararı dokunmaz ve daha çok dikkat çekebiliriz diye düşünüyorum.İyi forumlar.

Aynen katılıyorum :cat:

Farına takıp dikkat çekmek yerine yere dönük şekilde ayaklık veya çamurluk altına takmak daha akıllıca olur kendimce :)

ya şu yüksek cc kullananları anlamıyorum yahu size ne doğru sizin motorlara takılırsa pavyona benzeyeceği kesin ulan size inat benim repsol e bende taktıracam görürsünüz yüksek ccciler

ya şu yüksek cc kullananları anlamıyorum yahu size ne doğru sizin motorlara takılırsa pavyona benzeyeceği kesin ulan size inat benim repsol e bende taktıracam görürsünüz yüksek ccciler

ouw adrenalin patlaması :) ya kardeş biz küçük cc olarak gözlerinde serseri oluyoruz.. ( kimin parası varsa cc alıo bizde varmı ? = )

MkD

çakar yerine lazerde çok iş görür
hem pavyon gibi filan demezlerde :)
disko gibi olur anca artık
bir tane alıp motorun arka tarafına havaya dogru bakacak şekilde denemek lazım kilometrelerce uzakdan görünüyor daha ne olsun :mrgreen:
polis görünce ne olur bilmiyorum ama onlarda baya şaşırırlar herhalde:mrgreen:

Kamu hizmeti yapan bütün araçlarda çakar tabir ettiğimiz lambaları görebilirsiniz
ve bunlar profosyonel hizmet yaparken vatandaş zarar görmesin malı mülkü hur
da olmasın canını kaybetmesin diyerek kullanılırlar.

Kaporta yüzeyi olmayan,karşıdan bakıldığında özellikle de güneşli havalarda as
falt parlarken hiç görüllmeyen yada bir çizgi halinde görülebilen motorlarımızı
farketmediği için çoğu 4 tekerli araç özellikle sisli ve puslu havalarda maalesef
bizlere vurmakta ve kaza raporlarında FARKETMEDİM demektedirler.

Tabii ki onların ki kadar büyük değil de tek tip ve renkte mesela amber veya
turuncu ile yasal olarak kabul ettirebilirsek bütün 2 teker sevdalısı arkadaşımızın
canını koruyup,kollayabiliriz.Kaldı ki firmalar bile artık kullanıcının insiyatifine bak
madan çalıştığı anda farları yanacak şekilde yapmaktadırlar.Yani bu konu bile kişiye bırakılamaz ,yoksa karanlıkta bile akü zayıflayacak diye milletin başını belaya sokmaktan geri kalmaz bizim sürücülerimiz...

ya adam nasıl takılır demiş sizin dediginize bakın abi pavyon falan eger yardım etmiycekseniz cevap yazmayın lütfen.. bazen sert kacabiliyor abi benden sana tavsiye ışıkcılar mı ledcilermi bisey var onlara bir bak

farkedilmek istiyosan fosforlu ışığı yansıtan ceket al gazinoya çevirme motoru:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

her yüksek cc kullananın burnu havadamı düşünüyosun:silent::pr:

www.dealextreme.com :) Burada Polis Lambası Bile Mevcut Sanırsam Hong Kongda Burdan Bilgisayar İçin Birşeyler Sipariş Etmiştim 10 Günde Elimde Oldu :) Enteresan Şeyler Var Kargo Ucretıde Ödemiyorsunuz (isterseniz 1$lık Birşey Alın Yınede Gonderıyorlar) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar