[Bursa - MT]

sağolun arkadaşlar:rendeer:
yalçın ustaya gidecez gibi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 PM ----------

tanıdıgım bırı var ama ısyerı yok gelıp hemen kapının onunde halledıyo ıstersen telını verırım

ya aslında benim motorun bişeyi yok sanırım.ama ben biraz takıntı yaptım sanki motorun sesi garip gibi geldi bir de titteşim fazla gibi.hem onu bir göstereyim hemde yağını değiştirteyim diyorum.ondan usta arıyorum.bu arada gemlik te oturuyorum.kapı işi biraz yaş ama sen ver telefonu konuşuruz.

Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur :D
ARKADAŞLAR 100 OKTAN BENZİN ALAN ARKADAŞIM WAR MI MOTORUNA ???

Harika şarkı yapmışlar.Mutlaka dinlenmeli.

zSHARE - Motordelisi Vol. 2 _With Exhaust Sound_.mp3

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 PM ----------

http://www.zshare.net/audio/604547980e9adb72/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 PM ----------

MD den xenophobic isimli bi üye tarafından seslendirilmiş.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN,
ALLAH VATANIMIZI,MİLLETİMİZİ,ASKERİMİZİ HAVADA ,KARADA VE DENİZDE MUHAFAZA ETSİN,İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARIN BİZE KARŞI KURDUĞU TUZAKLARI KENDİLERİNE ÇEVİRSİN...

N-TUNCAK ARKADAŞIMDA SENARYO KONUSUNDA MİZAHIMI BEGENMİŞ OLACAK Kİ İKİDE BİR SÖYLÜYOR...:cherry:

:):cyclopsan:mrgreen::queen:

Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur :D
ARKADAŞLAR 100 OKTAN BENZİN ALAN ARKADAŞIM WAR MI MOTORUNA ???

:)Roket olup uçmayacağıma göre farketmez,kullanmasanda olur,ben denemedim...:bounce:

Arkadaşlar Görükle de KENT gençlik evi diye bi mekan var. Tavla , okey , kutu oyunları felan var. Dün akşam Bursa içindeki bütün çay bahçeleri ve kafeteryalar dolu olduğundan arkadaş tavsiyesi ile oraya gittik.
Aman Allah'ım böyle bir ilgi ben hayatımda hiç görmemiştim. Oturduğumuz gibi çaylar geldi,"bunlar bizden" diyerekten. üşüyüp kollarımı ovuşturmaya başladığımda anında şal verdiler... say say bitmez vallaha. Buradan oranın çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Sedat-ss senin söylediğin yer kapanmış.

selam arkadaşlar. Ehliyeti aldım nihayet ama şimdi de motor bulamıyorum. sahibinden.com dışında 2. el motor bulabileceğim bir adres biliyor musunuz? yada bayilerde 2.el satışı yapanlardan tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır? düşündüğüm modeller yamaha ybr125 veya tvs apache.

bir de bugün saat 14:00 - 17:00 arası maksem-ipekçilik hattında temenyeri parkının üzerinde gezen çok sayıda motor grubu gördüm aranızdan kimse var mıydı acaba? bir grup sadece cruiser kullanıyordu 5 kişi, diğer gruplar karışıktı. 4 kişilik bir grup en az 4 kez evimin önünden geçti; öyle mazlumlar gibi baktım ben de....

cruiser olanlar bursa chopper clup olmalı çoğunun yeleklerinin arkasında yazıyor. çok motor grubu var bursada :)

cruiser olanlar bursa chopper clup olmalı çoğunun yeleklerinin arkasında yazıyor. çok motor grubu var bursada :)

yok onları biliyorum; ağır abiler onlar, pahalı şık motorlar vs... benim dediklerim daha bir orta halli çinli motorlardı :)

neyse yaw millet geziyor biz de bakıyos öyle; inşallah şu iftar buluşmasına kadar bulurum bir motor, yoksa arabayla gelicem!:pale:

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

TÜM BURSA MT GÖNÜLLÜLERİNE SEWGİLERİMLE..:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok onları biliyorum; ağır abiler onlar, pahalı şık motorlar vs... benim dediklerim daha bir orta halli çinli motorlardı :)

neyse yaw millet geziyor biz de bakıyos öyle; inşallah şu iftar buluşmasına kadar bulurum bir motor, yoksa arabayla gelicem!:pale:

sedat ss de onlardan derı sıyah yelek arkasında kurt resmı var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bursa mt de ıs yok herkes kutladı bız oturduk sanırım bı baskan olmalı ve yonlendırmelı bızden daha eskıler secsın baskan ve yardımcıları olsun Ne mutlu Türküm diyene!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------

cem amcaya nedersınız:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------

YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz

saolasın kardesım

herkesın 30 agustosunu kutlarım ayrıca bu baskanlık olayı ıyı bır fıkır bır lıder olmalı yonlendırıcek cunku bu sekılde yapılan organızasyonlar duzensız oluyo ayrıca bu gecekı 30 agustos gezı grubuna katılan varmı ben tanıdık bırıne rastlayamadım... :(

cem amca bence de uygundur...

baklawah sen temenyerinin oradamı oturuyorsun bende mollaraplıyımda ondan sordum

öncelikle herkese hayırlı akşamlar bende maksemde oturuyorum pazar günleri hafta içi akşamaları bazen toplanıp en az 3-4 motor köşe bucak geziyoruz katılıcak arkadaşlar olursa beklerim (suanlık ehliyetim yok ama babamın arkasında idare ediyorum:D):)

13 Eylül'de iftara gidiyoruz değil mi? Liste güncelleniyor ama kimsede ses seda yok =) bide yer ayırtmamız gerekiyor mu sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar