neden öle dedin anlamadım ben de almayı istiyorum bi cbr 125 o kadar kötü mü bana güzel geldi kullandım baya bi :silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------
bana da öle geldi. zaten satan adam motorcu sanırsam altta efe motor yazıyor
Okuduklarınızdan nasıl "kötü" yargısını çıkardınız anlayamadım. Şöyle özetleyeyim: CBR 125 en iyi başlangıç ve heves motorudur. Güzeldir, hevesinizi alırsınız, bir süre sonra sevgiliniz gibi olmaya başlar; yanınızdan ayırmaz ve esas sevgilinizi görmezden gelip, CBR ile takılmaya başlarsınız. Sevgiliniz sizi kıskanır....
Ta ki, doyumunuza ulaşana kadar. Artık içinizdeki motorcu açığa çıkmış ve daha fazla performans/attraksiyon ve heyecan istersiniz. Takıldığınız mekanlardayken geçen her motor için kafanızı çevirirsiniz; "birgün benimde olacak" dersiniz.
Umarım anlatabilmişimdir :bounce:
Ben şimdi temiz bir GSXR600 arayışındayım. CBR miladını doldurdu benim için, artık yeni sahibini (http://www.sahibinden.com/bakimlari...u_cbr_125-98WQQaXQQ12388085WQQpXQQdisplayitem) bekliyor.
Bir arkadaşım 3000'e aldı, hor kullandı bakımlarını yaptırmadı 2600'e sattı. Ben motoruma çok temiz baktım. Aramızda 2 sene model farkı vardı, onunki 2005 model idi. Ciğeri temiz olduğundan benimki belki daha iyi gidiyordu, güneşte daha iyi parlıyordu ama sonuçta bu bir CBR. Fazlasını beklemeyin ve bu motora servet ödemeyin.
Max 3500 verin, ileride temiz kullanır ve kaza/bela yaşamazsanız 3000'e rahat satarsınız.