fiyatı da uygun bence kaçırma fakat 2010 üretilmeyecek miymiş???f:salut: emin misin kardeş?
hondadaki kadın öyle dedi vallahi..:salut:
ama eğer çıkmıyosa şimdi benim müstakbel motor en üst model mi olmuş olcak
fiyatı da uygun bence kaçırma fakat 2010 üretilmeyecek miymiş???f:salut: emin misin kardeş?
merhaba arkadaşlar
ilk mesajımdır bu haftasonuna kadar
almayı düşündüğüm motor
2.el 480km de siyah 2009 model cbr125r
http://www.sahibinden.com/efe_motor_dan_2009_model_cbr_125_r-92WQQaXQQ16223743WQQpXQQdisplayitem
düşüncelerinizi yazarsanız çok memlun olurum![]()
Temizliğine ve modeline göre değişir ancak bu motora 3500tan fazla vermenizi tavsiye etmiyorum. Eninde sonunda değiştirmek istiyorsunuz max 2 sene sonra (tabi o kadar dayanabilirseniz.
Bu aralar bende motorumu satıyorum. GSXR600 buldum bir tane :cat:
http://www.sahibinden.com/bakimlari...u_cbr_125-98WQQaXQQ12388085WQQpXQQdisplayitem
yada erkenden bikmis dolayisiyla satmak istemiste olabilir
butcesi varsa adamin satabilir?
2 sene bu motor icin yeterli bir sure..ondan sonra gercek anlamda yetmemeye basliyor..
ama imkanim olsa hep tutardim repsolumu..
140 150 km surekli gorebilecegin suratler degil..
genellikle anlik ve mukemmel yol kosullarinda nadiren yakalanir
en azindan benim gordugum cogu cbr oyleydi..
kendi cbrim yanlis olmasin 140 a kadar cikmisti..
yeterliydi..
Bugün başıma gelen olayı anlatayım sizlere.
Bugün cıbırla bayağı gezdim(Yaklaşık 110 km kadar hiç durmadan).En son bir marketin önünde durdum.O sırada nasıl oldu birden motor sağ tarafa doğru yatar gibi oldu.Ben de cıbırı tam tutamadım.Bir elimde kask var, diğeriylede saçlarımı düzeltiyodum.Cıbır yatar gibi oldu.Bende hemen tutmaya çalıştım ayağımla, kaskı elimden bıraktım.Sonuçta cıbırı kaldırdım ama yaklaşık 5 sn filan motor 45 dereceden fazla yatık durumda durdu.Benim de sağ ayağım egzos borusuna 5 sn boyunca değdi.Üstümde kapri vardı.Bacağım yandı.Hemen eve gidip buz koyup krem sürdüm ama nafile.Şu an bacağımda n70 cep telefonu kadar yanık var.Olsun en azından cıbırı yatırmadık.