Mondial 150ZC ile İstanbul - Ayvalık Tatili :)

senin turun sayesinde motorumla grur duyuyorum

Helal olsun Semih Abi :rendeer:
Eline yüreğine tekerine sağlık.(Zc yle yapılamaz zannedilen herşeyi yapıyorsun ya helal olsun ) kşke bnm de bi zc'm olsa....

Kardeşim valla helal olsun benim arabayla bile gözümde büyür o yol :)

yaaaav süper yaaa uzun yol mükemmel oluo helal olsun sana ama tek basına gitmek çok kötü yaaa..bi arakadaşın da olsa daha güzel olurdu emin ol...

tebrik ederim..

Sağolun arkadaşlar. Darısı başınıza artık :rendeer:

len stero güzel gezi olmuştur herhalde dicem...çünkü yol ve senin zc den başka resim atmamışsın len.....ne kendiresmin var doğru dürüst nede bi manzara resmi ....hep yolda bi zc...bi de hep aynı poz..:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika gezmissin eline saglik...

aaaaaaa benim kasabam babaeski... :pale:

Semih Darısı başımızada biz tek gitmeyi sevmiyoruz belki nasıl olucak :D BEraber yapalım Bu Bayram tatilinde.:cat::bounce:

bayrammı ? tatilmi ? :mrgreen: aaah ah keşke ama çok zor şeyler :)

len stero güzel gezi olmuştur herhalde dicem...çünkü yol ve senin zc den başka resim atmamışsın len.....ne kendiresmin var doğru dürüst nede bi manzara resmi ....hep yolda bi zc...bi de hep aynı poz..:cyclopsan

abi yolu tek başımıza gittik kendimide çekene kadar motoru çektim işte :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi ama bazı fotolar çok bozuk çıkmış, akçayda kaldığın otelin adı pembe köşk benim evime 150mt uzaklıkta:cat:

semihim yüregine saglık anlatım da güzel gezide güzel kardeşim inş seneyede beraber gidecez bi aksilik olmassa :rendeer:

Moderatör
iyi bir yolculuk olmuş anlaşılan, emek verip paylaştığın için teşekkürler. Nice kazasız belasız bol km'ler :)

Bizim çinlileri hayatında bir kere bile kullanmamış o kadar çok adam öylesine önyargılı ve kinli bir şekilde saldırıyor ki bizim motorlara, bazen biz bile altımızdaki motordan şüphelenir oluyoruz :) Bak ne güzel işte dünyanın yolunu dolaşıp dönmüşsün sorunsuz. Tek sorun kayış meselesi olmuş ki o da zaten belirttiğine göre senin hatan gibi görünüyor 6.000'den sonra hala değiştirmemiş olmakla.

Güzel bir gezi olmuş, bizede ilham kaynağı oldun Semih teşekkürler :rendeer: :rendeer::rendeer:

çok güzel gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler memleketimi bu şekilde tekrardan görmek güzel haziranda da böle bi geziyi ben yapmıştım gerçekten çok eğlenceli bir yol gönen yenice baraj yolu bol virajlı orman manzaralı.. ama seni gerçekten tebrik ediyorum o yola gece girip sağ çıktığına çok zorlayacı virajları olan bi yoldu. ii ki başına kötü bişey gelmemiş benim o yolda 1 sene önce acı bi tecrübem oldu. paylaşım için saol:cat:

Viraj

selamlar valla cesaretin dolayı kutluyorum senı bir şey sorcam virajlarda nasıl motor zorlandıyın oldumu hiç

arkadaşlar inşallah yaza hepberaber bişeyler yaparız ben kordine edrim yeterki gönüller bir olsun

Adana İl Temsilcisi
Güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.

Bizim çinlileri hayatında bir kere bile kullanmamış o kadar çok adam öylesine önyargılı ve kinli bir şekilde saldırıyor ki bizim motorlara, bazen biz bile altımızdaki motordan şüphelenir oluyoruz :) Bak ne güzel işte dünyanın yolunu dolaşıp dönmüşsün sorunsuz. Tek sorun kayış meselesi olmuş ki o da zaten belirttiğine göre senin hatan gibi görünüyor 6.000'den sonra hala değiştirmemiş olmakla.

:cat:

akçay'da kaldığınız otelin adını ve telefonunu yazarsanız sevinirim.yeri ve terası çok güzelmiş.

Kim ne derse desin benim gönlüm sarhoştur :)
Gezi çok güzel olmuş. Büyük keyif aldığın belli.
Paylaşım için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar