1000rr vibrasyon .....hade ..........çakma 1000rr dır o çakma:queen:
yani çin malıdır mi diyosun akileos:queen::queen::queen:
şimdi şakasını yapıyoz da çinliler yarın gerçekten çakma bi 1000rr çıkarıyo mu bi de :queen::queen::queen:
ilk Akileos alır gibime geliyo zaten canı çekti onun anladım ben :queen: (kızmassın bunada inş. )
ben kızmadım ki zaten .....sen yanlış anladın okadar....
adam lar x5 in mersonun çakmasını yapıyo 1000 rr da ne ki yaparlar tabi bunlar acayip kopyacı selefsizler..![]()
merhaba arkadaşlar http://www.sahibinden.com/2009_model_5200km_k_maras-98WQQaXQQ16409480WQQpXQQdisplayitem nolu ilanda motor 2009 model yazıyor ama göstergesi değişik geldi bana bu motorun 2009 u var mı hem ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------
motor maraş da bir tane de adana da var ben istanbuldayım gidince almak gerek değilse o kadar yola yazık valla değilse fiyatı uygun değil mi ?
bu ilan fake arkadaşım,2009 model bir motorun göstergesi öle değil ayrıca o rakama satılmaz.....
inşallah bi hyo da ben alırım altıma hoşuma gitti![]()
hayırlısıysa olur inş kardeşim :cat:
hayırlısıysa olur inş kardeşim :cat:
bu ilan fake arkadaşım,2009 model bir motorun göstergesi öle değil ayrıca o rakama satılmaz.....[/Q
2009 diil kardeşim ben öyle sanıyorum hem o fiyata bir dümen yoksa vermez onu kimse, motor alırken dikkat etmek gerek hepiz biliyoruz
15 gün sonra aranıza katılıyorum arkadaşlar :queen:
15 gün sonra aranıza katılıyorum arkadaşlar :queen: