[Adana - MT]

Ben de tatillerine hastayım bee :cat:
seninle hemfikirim zaferim.:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 PM ----------

Bence gayet güzel anlatmışsın, öğretmenler hem iyi maaş alıyor( Allah daha çok versin) hemde doya doya geziyorlar, adalete bak be :salut:[/QUOTE]
adaşım aklınla bin yaşa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.oh be öğretmenim canım benim seni ben çokkçokkkkk severim sen bir gezici ve para harcayıcısın senin tatilinde bitmez paranda bitmezzz.ne var yani şu ucuzlukta şu garibinde fuar biletini alsanda sana eşlik etsem.hemde valizini bilem taşırım.hocammmmmmm.:queen::queen:

arkadaşlar 5 kilo sucuk alındı.gerekirse burada oturur öğlen yemeği yeriz:cat:

gayette güzel olur

arkadaşlar arabalarla gidilecek
gölün karşısında kızların yeri denilen yerde
saat 10:30 da
piknik misali:cat:

birkaç arkadaşla görüşmeler yaptım
en uygunu böyle.pazar günü evde kös kös oturmayalım, öğlen yemeğimizi hep beraber yiyelim.

siteye girmezsek hiiiiç haberimiz olmayacak haaaa esefle kınıyorum :p

sen tarihi bir kontrol et istersen çenkis.geçen senenin yazısını okuyorsun.:queen:

abi şey şimdi, kem ,küm..şimdik şöyle oluyor:cherry:
ben kim fark edecek diye bekliyordum seni birinci sectim sitemizin kül yutmazı gözünden kaçmazı alkışlıyorum:cherry:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT'nin güzel insanları,işi olanlara HAYIRLI İŞLER,işi olmayanlara bol güneşler.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe güneydıın,ayırlı işler bol kazançlar kazasız sürüşler dilerim,

Alayınıza günaydın beyler ve diğerleri.....Gününüz aydın ve mutlulukla dolu olsun....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 AM ----------

günaydın arkadaşlar :rendeer:
ben yatar:queen:

Ya arkadaşlar bu kim tanıyanınız varmı.....durmadan mesaj yazıyor....sanki hayal meyal hatırlar gibi oluyorum sürekli oltayla dolaşan biri vardı ama .... ismide yabancı değil ya ...sen kimlerdensin yeğenim de bakim hele...:silent::silent:

Abi naptın ya ben o anlamda söylemedim. Gelir anlamında değil boş zaman anlamında söyledim, loto talihlisi dememin sebebi herhangi bir işle uğraşan biri için fazla boş zamanın olmasıydı, aklıma başka bişi gelmedi. Bu şekilde anlamakta haklısın ama, öyle gibi olmuş.:farao:

"Abi senin öğretmen olduğundan şüpheliydim şimdi iyice eminim. Loto talihlisi falansın bence. Hayatı yaşıyosun.Meaşallah." bu cümlenin neresinde zaman ile ilgili bir ibare var.

alpcim lotodan boş zaman çıkmazki para çıkar. Öpüyorum yanaklarından.

günaydın...

Haluk hocam Listeye benide ekliye bilirsiniz...

ekledim yusufcum.

Bence gayet güzel anlatmışsın, öğretmenler hem iyi maaş alıyor( Allah daha çok versin) hemde doya doya geziyorlar, adalete bak be :salut:

adil olup olmadığını bu işi yapmadan anlayamazsın muzaffer abi. Kaç kişi sabah 7.00 da işe başlar ve kaş kişin günün yarısında kafası kazan gibi olur ve her işin kendine göre bir avantajı ve dezavantajı olur. ben senin çalıştığın ortamı gördüm hiç toz yutmuyorsun bide benimkini görsen.

Ben de tatillerine hastayım bee :cat:

seni tutan mı var vur kapıya kilidi çık 2 ay tatile.

iyi demişsiniz beee:mrgreen:

şak şakçı

seninle hemfikirim zaferim.:queen::queen:

adaşım aklınla bin yaşa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.oh be öğretmenim canım benim seni ben çokkçokkkkk severim sen bir gezici ve para harcayıcısın senin tatilinde bitmez paranda bitmezzz.ne var yani şu ucuzlukta şu garibinde fuar biletini alsanda sana eşlik etsem.hemde valizini bilem taşırım.hocammmmmmm.:queen::queen:

valizimi taşımana gerek yok abi ben alırım biletini. itin olur.

Bu arada herkese günaydın.

karışmayın be hocama ....pırlanta gibi çocuk ....tatilin hemde en kralını hak ediyor valla....sizde hoca olaydınız elinizden tutanmı vardı kardeşim....allah allah boş ver hocam bunları.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar