[Adana - MT]

2010 yılı Motosiklet sezonu 25 Şubat'ta MotoPlus fuarı

Sevgili arkadaşlarım yeni bir organizasyon ile karşınızda bulunmaktayım.

2010 Motosiklet Fuarı Motoplus 25-28 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak. Şimdi Pegasus Havayollarından baktım. O tarihteki biletler gidiş dönüş 72 TL.

Ben gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bu konuda ufak 1-2 sohbet olmuştu. Gelmek isteyen olurmu.

Gezi planı şu şekilde olacak; Cumartesi sabahı gidiş Pazar akşamı dönüş ayrıntılar aşağıda.

Tarih Kalkış Saati Nereden Nereye
27/02/2010 08:05 Adana Istanbul - S.Gökçen
28/02/2010 18:45 Istanbul - S.Gökçen Adana

Bilet Ücreti 50.98 TL
Vergi 13.00 TL
Hizmet Bedeli 8.00 TL
Toplam Ücret 71.98 TL

Motoplus Fuarının web sayfası:

http://www.motoplus.org/

Eveeeeeeeet şimdi gelmek isteyenler el kaldırsın bakiim.

1. Haluk
2.
3.
4.
5.
.
.
.
.

Abi senin öğretmen olduğundan şüpheliydim şimdi iyice eminim. Loto talihlisi falansın bence. Hayatı yaşıyosun.Meaşallah.

Abi senin öğretmen olduğundan şüpheliydim şimdi iyice eminim. Loto talihlisi falansın bence. Hayatı yaşıyosun.Meaşallah.

gerekli yere gerektiği kadar harcarsan ne olursan ol hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin sevgili alp kaldıki öğretmenlerin maaşı hayatı dolu dolu yaşamana engel değil.

ADANA MT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE
ADANA

Ramazan ayı dolayısıyla tüm üyelerimizin üzerine iftardan sonra bir ağırlık çöktüğü tarafımızdan tespit edilmiş olup uzman arkadaşlar ile bu konuda görüşme yapılmıştır bu görüşme neticesinde bir iftar yemeğinde buluşulması bu durumun önünene geçeceği kanaatine varılmıştır.

İlgili iftar yemeği oy birliği ile kararlaştırılıp daha önceden rezervasyon yapılarak gidilecektir

Ayrıca başka düşüncesi olan üyelerimizin sessiz olmaları gerekmektedir :)

Üyelerimizin Aidatlarını Zamanında yatırmaları gerekektedir

Genel Başkan A.
Genel Başkan Yrd sı Özel Kalem Danışma Müd
ahmetnr

ilgili iftar yemeğini 26 ağustos 01 eylül arası bir tarihte yaparsanız ben de katılırım :queen:

2010 Motosiklet Fuarı Motoplus 25-28 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak. Şimdi Pegasus Havayollarından baktım. O tarihteki biletler gidiş dönüş 72 TL.

Ben gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bu konuda ufak 1-2 sohbet olmuştu. Gelmek isteyen olurmu.

Gezi planı şu şekilde olacak; Cumartesi sabahı gidiş Pazar akşamı dönüş ayrıntılar aşağıda.

Bilet Ücreti 50.98 TL
Vergi 13.00 TL
Hizmet Bedeli 8.00 TL
Toplam Ücret 71.98 TL

1. Haluk
2.
3.
4.
5.
.
.
.
.

Ben varım.. Müthiş olur...

ADANA MT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE
ADANA

Ramazan ayı dolayısıyla tüm üyelerimizin üzerine iftardan sonra bir ağırlık çöktüğü tarafımızdan tespit edilmiş olup uzman arkadaşlar ile bu konuda görüşme yapılmıştır bu görüşme neticesinde bir iftar yemeğinde buluşulması bu durumun önünene geçeceği kanaatine varılmıştır.

İlgili iftar yemeği oy birliği ile kararlaştırılıp daha önceden rezervasyon yapılarak gidilecektir

Ayrıca başka düşüncesi olan üyelerimizin sessiz olmaları gerekmektedir :)

Üyelerimizin Aidatlarını Zamanında yatırmaları gerekektedir

Genel Başkan A.
Genel Başkan Yrd sı Özel Kalem Danışma Müd
ahmetnr

Dışarıda iftar yapmak kadar sinir bozucu birşey daha bilmiyorum :farao:
Zavallı garsonlar 50 kişiyi aynı anda doyurması lazım :queen:
Genelde olmuyor...

Bilet Ücreti 50.98 TL
Vergi 13.00 TL
Hizmet Bedeli 8.00 TL
Toplam Ücret 71.98 TL

1. Haluk
2.
3.
4.
5.
.
.
.
.

Kapora % kaç ciğerim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın canlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlı günler dilerim,

akşama görüşürüz,

muzaffer abi ben oruç tutmuyorum ben hangi sınıfa giriyorum,kanımca genç delikanlı olacak:cherry:

gerekli yere gerektiği kadar harcarsan ne olursan ol hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin sevgili alp kaldıki öğretmenlerin maaşı hayatı dolu dolu yaşamana engel değil.

Abi naptın ya ben o anlamda söylemedim. Gelir anlamında değil boş zaman anlamında söyledim, loto talihlisi dememin sebebi herhangi bir işle uğraşan biri için fazla boş zamanın olmasıydı, aklıma başka bişi gelmedi. Bu şekilde anlamakta haklısın ama, öyle gibi olmuş.:farao:

Herkese Günaydın Motosiklet Dünyasının insanları :)

Allahtan bir mani olmaz ise akşama görüşürüz inşallah...

Günaydın ihtiyar dostlarım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------

Ben varım.. Müthiş olur...

Gökhan hocam, sen motorunu değiştirdinmi :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 AM ----------

Dışarıda iftar yapmak kadar sinir bozucu birşey daha bilmiyorum :farao:
Zavallı garsonlar 50 kişiyi aynı anda doyurması lazım :queen:
Genelde olmuyor...

Bu konuda sana katılıyorum :cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------

Abi naptın ya ben o anlamda söylemedim. Gelir anlamında değil boş zaman anlamında söyledim, loto talihlisi dememin sebebi herhangi bir işle uğraşan biri için fazla boş zamanın olmasıydı, aklıma başka bişi gelmedi. Bu şekilde anlamakta haklısın ama, öyle gibi olmuş.:farao:

Bence gayet güzel anlatmışsın, öğretmenler hem iyi maaş alıyor( Allah daha çok versin) hemde doya doya geziyorlar, adalete bak be :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar