ER-5 'ten Race Sesi Alabilirmiyiz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6-7 Milyar ayırmadım , ayırmak zorunda kaldım daha fazla gücüm yetmiyor malesef.Bu benim seçimim seni ilgilendirmez evet 6-7 milyara sesi tatmin edicek motor arıyorum ve ER-5 birçok yönden beni tatmin eder fakat sesi yetersiz geliyor bana. Bu yüzden Bandit 600 Düşünüyorum Suzuki.Hala kararsızım eski model japonları önerenlerde var temizini bulduktan sonra çokda sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Ayrıyetten Bandit 600'lerin hasarlı şasesi yamuk vs. olduğundan o fiyata satıldığını düşünmüyorum zaten 98 Model gidipte 12 milyara satıcak halleri yok.

Sen 98 model olupta şasesi sağlam , hiç kaza yapmamış , ayrıca yedek parça sorunu olmayan bi tane motor bulursan bi tane de bana yolla.

o kadar mı içler acısı bu er5'in arka freni ya.. :pale::salut:

yapmayın arkadaşlar:pr:
bu makinaya 2 sene bindim, makinanı tanırsan ona göre hareket edersin, frenide gayet tatmin edici.zaten anında bastığında tutan frenden kork:bounce: motor .öt attımı nasıl toplayacağını düşünecek vaktinde olmaz:cyclopsan

yapmayın arkadaşlar:pr:
bu makinaya 2 sene bindim, makinanı tanırsan ona göre hareket edersin, frenide gayet tatmin edici.zaten anında bastığında tutan frenden kork:bounce: motor .öt attımı nasıl toplayacağını düşünecek vaktinde olmaz:cyclopsan

Bende artçı olarak bindim çok kez , tatmin edici geldi bana kullananada bağlı..

Moderatör (forrap)
Er5 ten ss sesi alamazsınız,diğer arkadaşlarında dediği gibi,silindir farkı ve motor özellikleri buna uygun değil.Anca daha tok bir sese sahip olabilirsiniz,ki ben orjinal egzozunun çıkardığı sesi beğeniyorum.
Zevk,karar size kalmış..

arka frenler durdurmuyor yavaşlatıyor nihayet anladın...peki bunu anlamayan kafasının içinde kampana olan kampana kafalıları napalım...

önemli olan 500 cc ye hükmetmek değil...o gücü durdurabilmek...:cat:

kimse ben 100 ü geçmiyorum diye kendini kandırmasın...güvensiz makina...

Yaklaşık 5 bin km civarı er5 kullandım.Bu kadar yani abartıldığı kadar fren sorunu görmedim.Bu yolun yarısından fazlasını 2 kişi yaptık,yani artçımda vardı.
Arka fren kullanımının oranları,tecrübe ve fren ayarları da bence bu duruma en büyük etkenlerden.Evet kesinlikle disk fren ve kampana farkı var,ama öyle duramadım,çok tehlikeli vs. denecek bir durum inan görmedim.Viraj,keskin yol,ani fren,yüksek hız..Her şartta kullandım.. Aşık olmadım,ama fiyatına alınabilecek motorun o olduğuna bu süreç içerisinde inandım.Kıssadan hisse,er5 im olmadığı için savunma -gereksiz yere savunma- gibi bir durumum yok,ama alacağımı düşünürsek çok kötü bir motor olsa almazdım,sonuçta hala nakit var ve motor yok,daha iyisi olsa onu alırım olur biter :) Bilmem anlatabildim mi..:)

Er5 ten ss sesi alamazsınız,diğer arkadaşlarında dediği gibi,silindir farkı ve motor özellikleri buna uygun değil.Anca daha tok bir sese sahip olabilirsiniz,ki ben orjinal egzozunun çıkardığı sesi beğeniyorum.
Zevk,karar size kalmış..

Yaklaşık 5 bin km civarı er5 kullandım.Bu kadar yani abartıldığı kadar fren sorunu görmedim.Bu yolun yarısından fazlasını 2 kişi yaptık,yani artçımda vardı.
Arka fren kullanımının oranları,tecrübe ve fren ayarları da bence bu duruma en büyük etkenlerden.Evet kesinlikle disk fren ve kampana farkı var,ama öyle duramadım,çok tehlikeli vs. denecek bir durum inan görmedim.Viraj,keskin yol,ani fren,yüksek hız..Her şartta kullandım.. Aşık olmadım,ama fiyatına alınabilecek motorun o olduğuna bu süreç içerisinde inandım.Kıssadan hisse,er5 im olmadığı için savunma -gereksiz yere savunma- gibi bir durumum yok,ama alacağımı düşünürsek çok kötü bir motor olsa almazdım,sonuçta hala nakit var ve motor yok,daha iyisi olsa onu alırım olur biter :) Bilmem anlatabildim mi..:)

Teşekkür ederim cevabın için.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hay o kampanalar kıstırsın seni de çıkama..... :pr::pr::pr:

(Anlayana gitti lafım..... :bounce:)

o sesi kendin çıkarmayı denesen :)) biliyorum iğrençti ama yazmasam rahat edemezdim :))

madem sariyo konu devam o zaman:)
abi hayatim zorlanarak motor almakla gecti(son 3 senem)
bu alicagim motorda daha rahat yasamak istiyorum
ondan zorlamadan 7 hadi biraz kasarsam 8 ustu yok:)

..

2 ucu boklu değnek yani...hep aynı hikaye...:p

Hay o kampanalar kıstırsın seni de çıkama..... :pr::pr::pr:

(Anlayana gitti lafım..... :bounce:)

kampana kafa deyince nasılda hislendin...:p

race ses istiyorsan race al ...en basiti...:p

ses isteyen Y2K alsın....tatmin olur...veya egsoz sökülürse ses güzel çıkıyor...:cherry:

nasıl mete abi biraz daha açıklasan ? :cherry:

ağzıyla çıkarıyo sesi...:piletişim şekli bir nevi..

Koyunun olmadığı yerde cbf ye apturaman çelebi derler ya o hesap... :bounce:

sen niye satıyon makinayı kaça aldında kıymete bindi fiyat artırdı de bakem...3 milyor koyup fazer almak varken hangi ahmak o parayı verir senin 38.ooo deki taş arabana uyanık kamilll...:pr:

Abi sen taktın uçak sesine ya uçak sesi istemiom ben :mrgreen:

neyse kardeşim daha çok toysun ilerde anlarsın

bi tüyo daha vereyim istedikten sonra kamyon, otobüs ,cırcır mobylete , pancar motorü , traktör sesi , hacı murat 124 sesi bile çıkartırsın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar