Allah şifa versin, beterinden saklasın.
dişler kırıldığına göre benim gibi yarım kask kullanıyordu...veya kask kafadan çıktı...geçmiş olsun...
Arkadaşlar az önce öğrendim ki 1 haftadır gezilerimize katılmayan ve kendisine ulaşamadığımız Doğukan Kardeşimiz 5 gün önce Bağlum Cad. bir aracın önüne direksiyon kırması sonucu kaza yapmış. 4 gün boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra bugün sabah itibari ile hastaneden taburcu olmuştur. Arkadaşımızın tedavisi evinde devam etmektedir. Sol bacağı ve dişleri kırılmış, vucudunda bazı ezikler ve sürtme izleri oluşmuştur.
Kendisine Allah(cc)'tan acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
Musait bir zamanda geçmiş olsun ziyaretine gidilecektir.
Allah en kisa zamanda onuda benide sagligimiza kavusmayi naasip etsin İnsallah.onun ne hissettigini cok iyi biliyorum...Buyuk gecmis olsun erken taburcu olmasinada ayrica cok sevindim.en azi ben gibi 2 ay kalmamis hastanede.sukretsin bu yazimi okursa....cunku uzun sureli yattiginda kaslar eriyor.ben sol bacak kaslarini yeniden olusturana dek imanim gevredi hastanede....:cat:
Allah en kisa zamanda onuda benide sagligimiza kavusmayi naasip etsin İnsallah.onun ne hissettigini cok iyi biliyorum...Buyuk gecmis olsun erken taburcu olmasinada ayrica cok sevindim.en azi ben gibi 2 ay kalmamis hastanede.sukretsin bu yazimi okursa....cunku uzun sureli yattiginda kaslar eriyor.ben sol bacak kaslarini yeniden olusturana dek imanim gevredi hastanede....:cat: