geçmiş olsun
Geçmiş olsun... Keşke motor yatıkken hafif hafif frenlemeyi deneseydin en azından. Belki yine devrilidin ama kurtarma şansın olabilirdi.
Ancak benzer durumda kalmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. İnsan -özellikle tecrübesizken- kolaylıkla ne yapacağını şaşırabiliyor.
Tekrar geçmiş olsun :rendeer:
:rendeer:geçmiş olsun arkadaşım o yolda işin olsa yolu tanırdın bellıki gezmeye cıktın herhalde aman dıkkat bilmediğimiz yollarda gece yol almayın tedbır tedbırdır buyuk gecmiş olsun
geçmiş olsun arkadaşım. valla arkadaşların dediği gibi ucuz atlatmışsın. okurken heyecanlandım, bu alet son günlerde gözüme ürkütücü gelmeye başladı...
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın,aracın ne oldugu fark etmez görebildigin kadar gideceksin aksi taktirde dünyanın en iyi pilotuda olsan adrenalin salgılanmaya başladıgı an sonuç belli crash-boom-bang.
.... o virajı nasıl aldım bir ben bilirim, bir Allah bilir![]()
acaba semt, kaza yeri nereydi?
bende ankaradayım ankarada yolların ışıklandırılması olayında büyük bir problem var
tarif ettiğin şekilde çevre yolu çıkışı son anda farkettiğim viraja lastiği kaldırıma değdirerek dura bildim frene basıyorum kayıyor birde yokuş aşağı olunca debriyaja basıyorum hızlanıyor
kabus gibiydi
protokol yolları hariç çankayada sadece 100 mt sağlam kusursuz diyebileceğimiz bir yol yok fırlayan logar kapakları, 20-30 cm lik çukurlar, doğalgaz çalışması sonucu yarılan yollar.......vs. vs.
büyük geçmiş olsun.
Bende hatırladımda ; 2 Tırın yanyana gireceği viraja motosiklet ile virajı alamamıştım komediydi :cherry: