Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

böyle bir motor görmüştüm çünki.
her tarafında hoparlor stıcerları vardı,
ve herkes öyle sanıyordu :9:)

Peki bunlar sahtemi gerçekmi ?

Gerçek Caner abi gerçek,baksana sakalın biraz yanındaki amfiye,bide öbür tarafta vardır etti 2 tane amfi:cat:Arka koltuğun üstündede küçük bi lcd mi var ne :queen:Zaten tehlikeli bi araç ne gerek var dikkatimizi dağıtmaya anlamıyorum ben:pr:

Son düzenleme:
hım vallaha ben onun tokatını bikez yedim dihada motor tepesinde yok müzükmiş yok kulaklıkmış bidahada işim olmadı
mp4 dinlerken öndeki arkdaşın fren sıktıgını fakedemedim neredeyse ruhuma fatiha diyeceklerdi

hım vallaha ben onun tokatını bikez yedim dihada motor tepesinde yok müzükmiş yok kulaklıkmış bidahada işim olmadı
mp4 dinlerken öndeki arkdaşın fren sıktıgını fakedemedim neredeyse ruhuma fatiha diyeceklerdi

İşte sadece bir örnek:cat:Babamın bi sözü vardır. Motorcunun 2 önde 2 arkada 2 sol 2 sağda toplam 8 tane gözü olması gerek der:queen:Bilmem anlatabildimmi:wiinkk:

anladım ferkan gine sabah oldu sana geçmiş olsun
mesai bittii gine :p hehe benim günüm daha yeni başlıcak allah iş yok bugün

slm dostlsrım,
ist racer grubu olarak bır akşam iftar sonrası toplanalımmı ne dersınızz?

veya MT TÜKKAN tayfası ıle gruba dahıl olalım,
hem daha kalabalık olur hemde sohpet daha koyu olur,

tükkan grubu çoğunlukla tophaneden ılerıne FINDIKLI'nın orada buluşuluyor gerekırse taksımdeki ciğercıye gecılıyor,

ne dersınız??

dostlarım ne yapıyorsunuz bu aralar baya bi ara verdim siteye bi kaç foto yükliyimde hatılatayım kendimi:D:D

Wayy Osman Çok Güzel Hareketler Bunlar DİYESİM GELIYOR AMA DEĞİL TABİİKİDE...

laa olum bu resimleri buraya atmaa,
bak sonra motoru hor kullanıyorsun diye kımse almaz buradan heeee :D:):9:)

Dikatlı Ol Oynarken Motorla...

Osman kardeş üstündeki montun markası fiyatı nedir?Caner abi senin bir bilgin varmı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 AM ----------

laa olum bu resimleri buraya atmaa,
bak sonra motoru hor kullanıyorsun diye kımse almaz buradan heeee :D:):9:)

...

:queen::queen::queen:İlahi serkan abi:mrgreen:

vallaha bilmiyorum ferkan kardeşim ama ucuz bi ürün degil orası fotodan bile anlaşılıyor bu gün konuştukda sormaya dilim gitmedi çok yakışmış dimi makina uyum içinde

vallaha bilmiyorum ferkan kardeşim ama ucuz bi ürün degil orası fotodan bile anlaşılıyor bu gün konuştukda sormaya dilim gitmedi çok yakışmış dimi makina auyum içinde

Evet abi hoş duruyo,XXL bedeni varmı acaba:pBoy 1..94 bana göre varmıdır acep:)Alırsam böyle bişey alacam:cat:

Ulen şakamaka bi seneden beri bu topic altında gölgeleniyorum ha
tam bi sene olmuş serkan abimiz ve osman kardeşimiz hiç yanlız bırakmadılar sağolsunlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:38 AM ----------

Evet abi hoş duruyo,XXL bedeni varmı acaba:pBoy 1..94 bana göre varmıdır acep:)Alırsam böyle bişey alacam:cat:

bunun her bendeni vardır giyen Osman ürün nam yapmıştır buda karamükselli Tek teker Osman

Ulen şakamaka bi seneden beri bu topic altında gölgeleniyorum ha
tam bi sene olmuş serkan abimiz ve osman kardeşimiz hiç yanlız bırakmadılar sağolsunlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:38 AM ----------

bunun her bendeni vardır giyen Osman ürün nam yapmıştır buda karamükselli Tek teker Osman

Caner abi adam tek teker ,5 teker ALLAH ne verdiyse yapıyo:p Dur yarın bende yapam:queen:Sonrada başlık açam BACAĞIM KIRILDI OMZUM ÇIKTI BENDE MİLLİ OLDUM:queen::queen::queen: diye:p

hehehe:) dostum dur acele etme ben yakında benim arka tekerin sagına soluna teker ilava edecem dengeli gideyim diye hani bisikletlerde olur ya
arkda üç teker hehe:) ögle ön kaldıracam heralde devrilmez haha:) :D

hehehe:) dostum dur acele etme ben yakında benim arka tekerin sagına soluna teker ilava edecem dengeli gideyim diye hani bisikletlerde olur ya
arkda üç teker hehe:) ögle ön kaldıracam heralde devrilmez haha:) :D

Aman aman devrilmezsin ama yeni motor yaptırırsın demedi deme biliyozki konuşuyoz:p:p:pBunu bana burdan bi abi söylediydi neydi adı neydi neydi neydi hahhh tamam CANER' di galiba.Sabaha kadar pc başında durmaktan saçmalayan adam smyliesi:):):)

:D iyi yazdın bugün ha sende benide sabahlattın burada sen ginede Osman kardeşime özenme derim onun makina racerlerden farklıdır
Sonra demedi deme piston gömlekle yatar kalkarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar