[İZMİR MT] 22.08.2009 Ağustosun son günlerinde güzel bir URLA GEZİSİ

Evet arkadaşlar ağustos ayınıda bitirirken yaz çıkmadan bir urla yapalım diye konuşmuştuk geçen cumaki toplaşmada. Urlada çadır mangal deniz gökyüzünde yıldızlar...

Bunuda kaçıran yansın haline artıkın :queen: Çadır kurmak için ücret alınmıyor
yeme içme ise izmirden bile uygun diyebilirim. sessiz sakin tam bizim için bir yer daha önce gidenler biliyordur zaten can piknik alanını... (Bizim düğün yerimiz)

MT İZMİR hadi yaza veda ederken güzel bir gezi yapalım... :cat:

Cumartesi görüşmek üzere..

Buluşma Yeri : Balçova Kipa
Buluşma Saati :19:45
Teker Dönüş : 20:00

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun topikimiz :cat:

bizim cadırımız yok yaw :silent: orada cadır kiralıyorlarmıydı muzo ?

utku kendi programına göre katılabilirsin geziye...dershane saatlerine göre kendi programını yap :wiinkk:

evet akşam çıkılıyor...
dershanen gündüzse geceden gel, orda kal sabah yola çıkar dershaneye gidersin...yada pazar dershaneden çıkışta atla gel...yani kafana göre plan yap gelmek istersen, planın olursa yaz buraya belki senin programına uyan ve yol arkadaşı arayan biriyle buluşup gelirsin :cat:

amacın yol yapmak, motora binmek yeni yerler görmek ve muhabbetin bir kısmına yetişmek ise bi zaman aralığı yaratıp atla gel :wiinkk:

aykut yer tam olarak nerde ?c.tesi akşamdan katılamam ama pazar sabahı gelebilirim.dönüşü birlikte yaparız

urla meydanda :p :wiinkk:

(yanlış anlaşılmasın şimdi telde tarif ettim :cat: )

ne kolpa adamsın ya neyi tarif ettin telde ?? yazarlar simdi dedin forumda başkada bi tarif duymadım ben.:cherry::cherry: demircili taraflarını biliyorum az cok ama tarifsiz gelemem :cherry::cherry:

ne kolpa adamsın ya neyi tarif ettin telde ?? yazarlar simdi dedin forumda başkada bi tarif duymadım ben.:cherry::cherry: demircili taraflarını biliyorum az cok ama tarifsiz gelemem :cherry::cherry:

urla merkezden sola dön ilk sağa sir devam et yol bitince çeşme gelcek çeşmeden sağa gir devam et 4 yol gelcek karşına dümdüz karşıya devam et tabelalar seni götürecek demircili tabelalarını takip et

şimdi oldu mu dostum :bounce: :queen::queen:

bu tarif sadece Erman için degil gelmek isteyen tüm dostlarımıza acık bir tariftir :p :cherry:

hayırlı olsun topikimiz :cat:

bizim cadırımız yok yaw :silent: orada cadır kiralıyorlarmıydı muzo ?

kiralanmıyor abi aslında çadır alanıda değil orası bize özel çadır kurma izni var :queen: ama bizde fazla çadır var :wiinkk: getiririz sorun olmaz siz sadece içine koyacağınız eşyayı ayarlayın yeterli:cat: dershaneyi bahane etmeyin bence akşamdan yakalayın gece yıldızlar altında mükemmel bir eğlence olacak kaçırılmasını istemem gençlik:bounce:

yeri bulma konusunda zorluk yaşayabilecek ve sonradan katılacak arkadaşlar için tel : 554 709 41 60 burdan ulaşabilrsiniz bana.

istanbuldan yakın bir arkadaşım izmire gelecekmiş cuma günü, sanırım benim gezi olayı hayal oldu gibi...misafirle ilgileneceğim :pale:

c.tesi akşamından katılacak kimse yok mu ya :cyclopsan :silent:hadi izmir mt uyanın artık güzel bir akşam sürüşü yapalım:cat:

arkadaşlar katılımın yoğunluğu(!)::150:: nedeniyle biz direk urla istikametine süreceğiz gelmek isteyen bana ulaşır artık iyi haftasonları herkeze!

Moderatör (forrap)
Katılımın yoğun olmamasının sebepleri belli,anlayış göstermek lazım.
Ramazan geldi,millette para yok,herkes çalışıyor,ramazanla alakalı tamamen değişti herkesin ayarı zaten..

Kendi adıma,benim gelememe sebebim çalışmam ve ramazan olması.Öyle bir gezide de alkolsüz olmaz,kişisel tercih olarak ramazan da alkol almıyorum.Ramazan bittikten sonra çok sağlam geziler yapacağız,bundan eminim.
Ramazan boyunca biraz daha soft gider,ama sonra tam gezi mevsimi..
Biraz daha sabretmek lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar